Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Faturalarda indirim için harekete geçildi!

Geçen hafta temel gıda ürünlerindeki KDV oranlarının yüzde 8'den yüzde 1'e çekilmesinden sonra vatandaş elektrik, doğalgaz ve su faturalarına da düzenleme yapılmasını bekliyor. AKP'li belediyeler su faturalarında KDV indirimine gitti. Peki hangi ilde ne kadar indirim yapıldı? AKP'li belediyeler su faturalarında KDV indirimine gitti

Geçen hafta temel gıda ürünlerindeki KDV oranlarının yüzde 8'den yüzde 1'e çekilmesinden sonra vatandaş elektrik, doğalgaz ve su faturalarına da düzenleme yapılmasını bekliyor. AKP'li belediyeler su faturalarında KDV indirimine gitti. Peki hangi ilde ne kadar indirim yapıldı?


Geçen hafta temel gıda ürünlerindeki KDV oranlarının yüzde 8'den yüzde 1'e çekilmesinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla, AK Partili belediyeler de su abonelerinden alınan KDV oranında indirim yapmaya başladı. İşte indirime giden iller...

Ak Parti'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarına seslenmiş ve "AK Partili belediyelerin olduğu yerde en az yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşımızı su parasında rahatlatacaklar" diye ifade etmişti.

 

Erdoğan'ın "AK Partili belediyelerin olduğu yerde en az yüzde 7 indirim yapmak suretiyle vatandaşımızı su parasında rahatlatacaklar" ifadelerinden sonra, AK Partili belediyelerinden art arda 'indirim' açıklamaları geldi.

Su faturalarında şok gelişme! Zam geliyor...

İSKİ zam gündemiyle olağanüstü toplanacak!