Kent Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs müjdesi! KARDEMİR'e 600 işçi alınacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs mesajında, Türkiye'nin ilk entegre ağır sanayi kuruluşu KARDEMİR'e 600 işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi.  Peki alımlar ne zaman yapılacak? Başvuru şartları belli oldu mu? İşte tüm merak edilenler

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar, 600 işçi alımı yapılacağını açıkladı. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Başvuru şartları belli oldu mu? İşte tüm merak edilenler...

KARDEMİR'E 600 İŞÇİ ALINACAK!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar'dan işçi alımı ile ilgili son dkaika açıklaması geldi. yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Mayıs mesajında, Türkiye'nin ilk entegre ağır sanayi kuruluşu KARDEMİR'e 600 işçi alımı yapılacağının müjdesini verdiğini aktardı.

KARDEMİR'e işçi alımı konusunda geçen günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü aktaran Bayraktar, şunları söyledi: "KARDEMİR göz bebeğimiz, Karabük'le ayrılmaz bütündür.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ülkemizin ve bölgemizin değeri artmaya devam edecektir. KARDEMİR'e yapılacak 600 kişilik yeni istihdamın KARDEMİR'e ve Karabük'e hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Bayrktar, yaptığı açıklamada, işçi alımları ile ilgili detyaların yakın zamanda açıklanacağını dile getirdi. 

 

 

KARDEMİR'DEN BÜYÜK KATKI!

Ulusal sanayileşme hamlesi kapsamında 83 yıl önce temelleri atılan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), geçen sürede Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkıda bulundu.

''Fabrikalar Kuran Fabrika" unvanına sahip ve Türkiye'nin endüstriyel atılımlarına yıllarca önemli katkılar sağlayan KARDEMİR, ülkenin en büyük 23. şirketi olarak bu desteğini bugün de sürdürüyor.

KARDEMİR'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 800 bin TL'lik destek!

KARDEMİR'den Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkı!