Kentsel Dönüşüm

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgede incelemelerde bulundu. Yaptığı açıklamada, sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, selin ardından kısa sürede bölgeye yardım ekiplerinin sevk edildiğini ve bölgedeki çalışmaların devam ettiğini belirtti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgede incelemelerde bulundu ve afetzedelerle bir araya geldi. Yaptığı açıklamada, sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, selin ardından kısa sürede bölgeye yardım ekiplerinin sevk edildiğini ve bölgedeki çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin yıkıcı etkisine maruz kalan şehirleri yeniden inşa etme sözü verdi. Yaptığı açıklamada, 50 bin konut ve 23 bin 640 köy evi inşa edeceklerini ve bunları bir yıl içinde teslim edeceklerini belirtti.

Erdoğan ayrıca, kentsel dönüşüm konusunda daha kararlı olduklarını ve marjinal çevrelerin bu süreci engellemesine göz yumulmayacağını vurguladı. Siyasi ikbal peşinde koşanların umutsuzluğa sebep olmasına izin vermeyeceklerini ifade eden Cumhurbaşkanı, milletin sandık önünde bu kişilere en güzel cevabı vereceğine inandığını söyledi.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Milletimizin ve Adıyamanlı vatandaşlarımızın bir kez daha başı sağ olsun. Depremlerde ve sellerde yitirdiğimiz canların da mahşer gününde şehitlerimizle haşr olacaklarına inanıyoruz. Ateşin düştüğü yeri yaktığını da biliyoruz. Bir yardımlaşma ayı olan Ramazanı Şerifi vesile haline getirmek istiyoruz. bu ay boyunca sizlerin daha fazla yanında olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu zor günlerin üstesinden geleceğiz.

Bu sene deprem felaketi sebebiyle hüzünlü bir ramazan geçiriyoruz. Depremde ve sellerde kaybettiğimiz kardeşlerimizin acısı sizlerle birlikle hepimizin tüm milletimizin yüreğini yakıyor."

"GİTTİĞİMİZ HER YERDE VATANDAŞLARIMIZ BAŞKANIM BİZİ BUNLARIN ELİNE BIRAKMAYIN DİYOR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden en çok etkilenen yedi ilde 250 belediyenin adeta sorumluluğunu üstlendiklerini ve 53 belediyeyi de kardeş belediye olarak kabul ettiklerini açıkladı. İftar ve sahur sofralarından manevi destek programlarına kadar her alanda depremzedelerin yanında olduklarını ve hayat normale dönene kadar bu çabalara devam edeceklerini söyledi. Erdoğan, seçim gündeminden bağımsız olarak süreci takip edeceklerini belirtirken, millete aşık olduklarını ve milletin derdiyle dertlendiklerini vurguladı. Bu süreç devam ettiği sürece tüm bakanlar, belediye başkanları ve polislerin depremzedelerin yanında olacaklarını ve her zaman destek sağlayacaklarını ifade etti. Erdoğan, gittiği her yerde vatandaşların kendilerine "Başkanım, bizi bunların eline bırakmayın" dediğini belirtti.

"SİYASİ İKBALLERİNİN DERDİNE DÜŞENLERİN DURUMU SİZİ UMUTSUZLUĞA SEVK ETMESİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne pahasına olursa olsun umudu boşa çıkarmamakta kararlıyız. İnşallah hiçbir kardeşimize mahcup olmayacağız. Depremin yıktığı şehirlerimizi ayağa kaldırmanın gayretindeyiz. 50 bin konut ve 23 bin 640 köy evi inşa edeceğiz. 1 sene içerisinde teslim edeceğiz. Deprem sınamasından alnının akıyla çıkan TOKİ'mizi aktif şekilde kullanmayız hedefliyoruz." dedi.

2023 yeni asgari ücrette son dakika! SGK uzmanı net rakam verdi! Hiç kimse beklemiyordu!
İslam Memiş'ten inanılmaz açıklama! Herkes ona kilitlendi!
Aile Bakanlığından müjde! TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6, olanlar dikkat! Hesaplara para yatırıldı!