Kent Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması! 20 Nisan'da doğal gaz çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Nisan'da Arefe günü doğalgazın çıkarılacağına dair umutlu olduğunu belirtti. Yapılan hesaplamalar doğrultusunda, doğalgazın çıkarılmasından sonra mevcut doğalgaz kaynaklarıyla bütünleştirilerek adımların atılacağını da sözlerine ekledi. Ali Camii'ne gitti ve burada cuma namazını kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün öğle saatlerinde konutundan çıkarak Üsküdar Kısıklı'daki Hz. Ali Camii'ne gitti ve burada cuma namazını kıldı. Namaz çıkışında, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

20 NİSAN'DA DOĞAL GAZIMIZI ÇIKARIYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazetecinin Karadeniz'deki doğalgazın yerli sisteme entegre edilmesi ve sürecin son durumu hakkında sorduğu soruya yanıt verdi. Erdoğan, 20 Nisan Arefe günü doğalgazın çıkarılacağına dair umutlu olduğunu ifade etti ve mevcut doğalgaz kaynaklarıyla bütünleştirerek adımların atılacağı hesaplamalarının yapıldığını sözlerine ekledi.

ADIMLARIMIZI ATIYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır ziyareti ve şehir hastaneleri hakkında sorulan bir soruya cevap verdi. Erdoğan, 11 vilayette temel atma törenleri, konut teslimleri ve köy evlerinin teslimlerinin devam ettiğini belirtti ve vatandaşlardan 1 yıl içinde konutların tamamlanması için talepte bulunduğunu söyledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yoğun çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Erdoğan, enkaz kaldırma ve zemin etüdü gibi işlemlerin yapıldığını ve bu süreçte adımların atıldığını vurguladı.

ŞEHİR HASTANELERİMİZ CLEVELAND'I AŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır ziyareti sırasında gazetecilerin şehir hastaneleriyle ilgili sorusuna cevap verdi. Şehir hastanelerinin geçmişteki durumunu hatırlatarak, özellikle Sayın Kılıçdaroğlu'nun SSK genel müdürü olduğu dönemlerde yaşanan rezaletleri anlattı. Ancak şu anda Türkiye'deki şehir hastanelerinin vatandaşların huzurunu sağladığını ve tertemiz bir ortamda hizmet verdiğini vurguladı. Dünya genelindeki sağlık sektörüne örnek teşkil eden Türkiye'deki şehir hastanelerinin, diğer ülkelerin hastaneleriyle yarışabilecek seviyede olduğunu belirtti. İstanbul'da Çam Sakura, Ankara'da Etlik, İstanbul'da Murat Dilmener ve Pakize Öz gibi hastanelerin vatandaşların huzur içinde tedavi gördüğü yerler olduğunu ifade etti. Bundan sonra da büyükşehirlerde birer tane olmak üzere şehir hastanelerinin yaygınlaştırılacağını sözlerine ekledi.

HASTANELERİN BÜYÜK KISMINDA İZOLATÖR KURULUYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu hastanelerin büyük bir kısmında sismik izolatör kuruldu, kuruluyor. Bunu da yaygınlaştırıyoruz. Şu anda hastanelerimizin birçoğunda sismik izolatörler var. Bundan sonraki bütün yatırımlarımızda da buna hassasiyet göstereceğiz" şeklinde açıklamada bulundu.

Ziraat Bankası müşterisi olanlar hemen buraya göz atsın!..Bomba haber şimdi geldi!
Aile Bakanlığı'ndan Nisan 2023 müjdesi! Paralar hesaplara tek tek hesaplara yatırılıyor, aman unutmayın!
Emeklilere 9.200 TL para müjdesi verildi! Sakın ama sakın kaçırmayın!