Kent Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması! Pazartesi resmen duyurulacak! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspir-Rize yolu ve doğal gaz yatırımları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...  Buradaki konuşmasına vatandaşları selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'la kucaklaşmanın bahtiyarlığı içinde olduğuna dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum yeni miting alanında, Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımında sona gelinen diğer projelerin toplu açılış törenine katılım gösterdi. 

Buradaki konuşmasına vatandaşları selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'la kucaklaşmanın bahtiyarlığı içinde olduğuna dikkat çekti. 

Geçen asırda, milletin istiklalini ve istikbalini kefensiz toprağa düşen binlerce şehidin omuzlarında yeniden yükseltenin yine Erzurum olduğuna vurgu yapan Erdoğan, açıklamasında "Bu aziz şehrin insanları, Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle her kökenden, her mezhepten insanıyla, İspirlisiyle, Karayazılısıyla 'Dadaş' sıfatını bileklerinin hakkı, yüreklerinin cesaretiyle kazanmıştır" ifadelerini kullandı. 

SSK, BağKur, Emekli Sandığı yeni yıl zammı tek tek hesaplandı! En düşük maaşı duyan resmen zil takıp oynadı! Hemen bakın

Dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Merkez Bankası resmen duyurdu, gören buz kesti! Doları olan şimdi baksın! 

Gümüşün parlayacağı net tarih açıklandı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!