Ekonomi

Cumhurbaşkanı onayladı! Artık Volkswagen Caddy’i ÖTV’siz alabilirsiniz! İşte vergisiz fiyatı!

ÖTV indirim haberi gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar pek çok araca ÖTV'siz olarak erişebilir. O araçların içinde Volkswagen Caddy de yer almaktadır. İşte ÖTV’siz Volkswagen Caddy fiyatları!Bu habere göre, ticari işletmeler için geçtiğimiz haftalarda yayınlanan karar ile beraber aracını yenilemesi gereken esnaflar için de ÖTV indiriminde bulunacağı bildirildi

Milyonlara yeni ÖTV indirimi haberi geçtiğimiz günlerde devlet tarafından gelmişti. Bu habere göre, ticari işletmeler için geçtiğimiz haftalarda yayınlanan karar ile beraber aracını yenilemesi gereken esnaflar için de ÖTV indiriminde bulunacağı bildirildi.  Vatandaşlar ÖTV’siz olarak pek çok aracı satın alabilecek. İşte tüm ayrıntılar…

ÖTV DÜZENLEMESİNDEN KİMLER YARARLANACAK?

Türkiye'de ticari araçlara gelen ÖTV indirimi haberinin ardından da vatandaşlar ayrıntılara erişmek istiyor. Bu bilgilere göre de ÖTV düzenlemesinde öne çıkan araçlar içinde Volkswagen Caddy yer almaktadır. Caddy güncel fiyat listeleri merakla araştırmaya başladı.

Kategorisinde Doblo, Fiorino ve Connect gibi araçlar ile aynı skalada olan Volkswagen'in dikkat çeken araçları içinde yer alan Caddy ise motor gücü ve özellikleri ile vatandaşların gündeminde bulunuyor.

Yapılan ÖTV düzenlemesi ile beraber otomobilini ya da ticari aracını yenilemek isteyen esnaflar yalnızca KDV ödemesi yaparak sıfır araçlara erişim sağlayabilecek. 2023 yılı itibari ile de uygulanan ÖTV oranlarına göre uygulamanın da nasıl yapılacağı netlik kazandı. ÖTV düzenlemesi motor gücüne göre farklılık göstermektedir.

VOLKSWAGEN CADDY ÖTV'SİZ FİYAT LİSTESİ