28 / 04 / 2024

Cumhuriyet'in 100. yılına özel başlatılan indirim furyasına otellerde dahil oldu! TÜROB resmen açıkladı, indirim geliyor

Cumhuriyet'in 100. yılına özel başlatılan indirim furyasına otellerde dahil oldu! TÜROB resmen açıkladı, indirim geliyor

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, otellerin Cumhuriyet'in 100. yılında enflasyonla mücadele kampanyası kapsamında indirime gideceğini ilan etti.



Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, birlik olarak Cumhuriyet'in 100. yılında enflasyonla mücadele kapsamında düzenlenen indirim kampanyasını desteklediklerini söyledi. Cumhuriyet'in 100. yılına özel başlatılan indirim furyasına otellerde dahil oldu! TÜROB resmen açıkladı, indirim geliyor...

TÜROB'un geleneksel olarak düzenlediği "Aylık Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı. Toplantıda konuşma yapan Eresin, son dönemlerde Körfez ve Orta Doğu ülkelerinin vatandaşlarına yönelik oluşan birtakım münferit olumsuz olaylardan hareketle Türkiye'yi karalamak isteyen kesimler tarafından bu olayların abartılarak toplumun gündemine getirilmesini üzülerek takip ettiklerini ifade etti.

Eresin, böyle karalayıcı haberlerin ana hedefinin lokomotif turizm pazarları arasına giren Orta Doğu ve Körfez bölgesinden gelen turizm talebinin olumsuz etkilenmesi olduğunun farkında olduklarının altını çizdi. 

Türkiye'ye, gerek Orta Doğu'dan gerekse diğer ülkelerden gelen tüm misafirleri her zaman en iyi misafirperverliği göstermek için ellerinden gelen tüm gayretleri gösterdiklerine vurgu yapan Eresin, "Bu olumsuz yanlı haberlerin etkilerini azaltmak üzere başta Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TGA olmak üzere Ticaret Bakanlığı ve ilgili paydaşlarımız tarafından yürütülen çalışmaları desteklediğimizi ayrıca belirtmek isteriz." şeklinde konuştu.

Cumhuriyet in 100. yılına özel başlatılan indirim furyasına otellerde dahil oldu! TÜROB resmen açıkladı, indirim geliyor

OTELLERDE, ENFLASYONLA MÜCADELE KAPSAMINDA İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLIYOR

Enflasyonla mücadele kampanyasına otelcilerin de destek olacağını aktaran Eresin, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kabine toplantılarının ardından, bütün sektörlerden fiyat indirmelerine dair taleplerinden sonra, ulusal ve yerel firmaların konuya kayıtsız kalmayarak yaptıkları indirimleri ve kampanyaları kamuoyuna açıkladıklarını söyledi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile yaptıkları görüşmeler sonrasında, Türkiye Otelciler Birliği olarak siz değerli üyeler ile birlikte Cumhuriyet'in 100. yılında enflasyonla mücadele kapsamında düzenlenen indirim kampanyasını desteklediklerini söyleyen Eresin "Kampanyaya katılacak üyelerimizin isimleri Ticaret Bakanlığımızın internet sitesinde güncel olarak yayınlanacak olup, enflasyonla mücadelede üzerlerine düşeni fazlasıyla yaparak bu konuda hassasiyet göstereceklerinden emin olduğum tüm üyelerimizi kampanyaya katılmaya davet ediyor ve kendilerine şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.

İzmir'de 2 arsa satılacak! Fiyatları resmen dudak uçuklatıyor!

Peugeot SUV 3008'de yeni kampanya! Yüzde 0,99 faiz ve takas desteği avantajıyla satışta! 

Tüketici kredileri 1 trilyon 446,1 milyar TL'ye geriledi!


Geri Dön