27 / 04 / 2024

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Mavi'nin yönetim kurulunda yer alan Cüneyt Yavuz kimdir? Cüneyt Yavuz kaç yaşında? Cüneyt Yavuz evli mi? İşte ayrıntılar...



Cüneyt Yavuz, Türk iş adamı ve yönetici olarak tanınmaktadır. 1968 yılında doğan Yavuz, eğitim hayatına Robert Koleji'nde başlamış ve ardından üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi'nde siyaset bilimi alanında 1990 yılında tamamlamıştır. Daha sonra uluslararası ilişkiler alanında yüksek lisansını Johns Hopkins Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

1992 yılında kariyerine Procter & Gamble şirketinde başlayan Cüneyt Yavuz, bu süreçte çeşitli satış ve pazarlama görevlerinde üst düzey pozisyonlarda bulunmuştur. Procter & Gamble bünyesinde yer alan önemli markaların, örneğin Gillette, Duracell, Oral-B ve Braun gibi markaların Türkiye, Balkanlar ve İsrail bölgelerindeki sorumluluğunu üstlenerek başarılı çalışmalar yapmıştır.

2003 yılında Polonya ülke başkanlığı görevine atanmasıyla hayatı önemli bir döneme girmiştir. Bu görevi üstlendikten sonra 5 yıl boyunca Varşova'da yaşamış ve Polonya ile Baltık ülkelerinin portföyünde yer alan markaları yönetmiştir.

Ekim 2008'de Türkiye'nin önde gelen moda markalarından biri olan Mavi'nin CEO'su olarak atanan Cüneyt Yavuz, şirketin yönetimini üstlenmiştir. Yavuz'un liderliğinde Mavi, büyümeye ve uluslararası alanda tanınmaya devam etmiştir. Ayrıca, Mart 2017'de Mavi'nin yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş ve şirketin gelişimine katkı sağlamaya devam etmiştir.

Cüneyt Yavuz'un kariyeri boyunca sergilediği liderlik ve yönetim yetenekleri, şirketlerin büyümesi ve uluslararası alanda varlık göstermesine katkıda bulunmuştur. 15 Haziran 2017 tarihinde Mavi'nin "MAVİ" sembolüyle Borsa İstanbul'da halka arz edilerek işlem görmeye başlaması da, Yavuz'un yönetimindeki başarıların bir yansıması olarak görülebilir.

Cüneyt Yavuz, aynı zamanda evli bir birey olup bir kız çocuğu babasıdır.


Geri Dön