28 / 04 / 2024

Dacia Duster'da özel ÖTV oranlı fiyatlar! Şimdi bakın kaçırmayın! 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Dacia Duster'da özel ÖTV oranlı fiyatlar! Şimdi bakın kaçırmayın! 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Dacia Duster'da araba alacakları cezbeden ÖTV kampanyası başladı. Bu kapsamda 2022 Model Yılı Duster Comfort 1.0 Turbo 90 bg 4x2 otomobil ÖTV indirimi ile satışa sunuldu. Peki Dacia Duster Eylül fiyatları kaç lira? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...



Yeni Dacia Duster, alüminyum jant seçenekleri ve çok yönlü safkan bir SUV olmasıyla sürücüleri cezbediyor. Bunun yanı sıra Dacia Duster'daki Eylül ayına özel ÖTV kampanyası da dikkatleri çekti. Araba almak isteyenler Dacia Duster Eylül fiyatlarını merak ediyor.

Yeni Dacia Duster, üstün teknolojileri ve donanımıyla ön plana çıkıyor. Duster, Yşeklindeki ışık imzalı farları, yeni tasarlanan ön ızgarası ve güvenli sürüşüyle dikktleri çekerken, yan basamağıyla güçlü bir görünüme imza atıyor. 

Dacia Duster da özel ÖTV oranlı fiyatlar! Şimdi bakın kaçırmayın! 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

4x4 seçeneği, 360 derece kamera ve kör nokta uyarısı, yenilenen koltuk döşemeleri, 8 inç dokunmatik ekranı, Yeni alüminyum jantları, Kol dayama ve bardaklık organizatörü, Kapı eşiği aydınlatması, Bisiklet askısı, Koltuk ısıtma ve akıllı telefon şarj cihazı gibi özelliklere sahip Duster, tüm bunlarla göz dolduruyor. 

Beyaz, Arsenik Gri, Gri Füme, Siyah, Demir Mavi, Mercan Kırmızısı ve Arizona Turuncusu olmak üzere 7 farklı renkle alıcılara sunulan Dacia Duster, hem arazide hem de şehir içindeki tüm yolculuklarına eşlik edebilecek teknolojilerle donatıldı. 

Peki Dacia Duster Eylül fiyatları kaç lira? Dacia Duster ÖTV indirimli fiyatı ne kadar oldu? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön