Otomobil

Dacia Duster'dan ÖTV indirimi! 227 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Otomobil sevenlerin heyecanla beklediği Dacia'nın Duster modeli için ÖTV indirimi geldi. Şimdi almayan çok üzülür. Peki Dacia Duster modeli ÖTV indiriminden yararlanmak için neler yapılmalı? İşte indirim kampanyasının detayları...png" />Güncel kurdaki yükseliş ve küresel çapta yaşanan tedarik sorunları nedeniyle otomotiv sektöründeki fiyatlar zirveyi gördü

Güncel kurdaki yükseliş ve küresel çapta yaşanan tedarik sorunları nedeniyle otomotiv sektöründeki fiyatlar zirveyi gördü. Bu durumda sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler en uygun fiyatlı otomobillerin hangileri olduğunu araştırıyor.

Son zamanlarda otomobil markalarından alıcıları sevindirecek haberler gelmeye başladı. Bunlardan biri de Dacia oldu. Dacia Duster modelinde engelli vatandaşlarımız için Ötv indirimi yaptı. Dacia Duster ÖTV indirim kampanyası hakkında merak edilen herşey haberimizde yer alıyor.

Dacia Duster ÖTV indirim kampanyası

İlgili fiyat, sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4x2 otomobilin, satın alımında geçerli, ÖTV indirimli satışlar için tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıdır. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değil. İlgili fiyat, tercih edildiği taktirde Dacia Kafam Rahat kampanyası ile birlikte kullanılabilir.

Ancak Dacia Finans’tan kredi kullanılması koşuluyla geçerli olan Kafam Rahat kampanyası kapsamında alıcılarına 1.500 TL yakıt hediyesi de sunuyor. Otomobil severler, kampanyalı ve indirimli araç fiyatına dahil olarak, +1 yıl Uzatılmış Garanti ve ilk Periyodik Bakım paketleri fırsatlarından yaralnaabilmekte.

Kafam Rahat kampanyası Dacia Finans’tan Maxxi Koruma, +1 yıl Uzatılmış Garanti ve İlk Periyodik Bakım alımıyla birlikte geçerli oluyor.

Editörün notu: Bu haber 19 Mart 2022 13.01'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Dacia Duster'a 14 günde 31 bin TL zam geldi! İşte yenilenen 2022 Mart fiyat listesi!

Dacia otomobil modellerinin güncel fiyat listesini açıkladı! İşte 2022 fiyat listesi!

Araba alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte 21 Mart otomobil kampanyaları!

Fiat Egea Cross Wagon'a 10 bin Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Kampayanın detaylarını görmek için tıklayın