Otomobil

Dacia Sandero Stepway'de 200 bin TL kredi ve 0.99 faiz fırsatı başladı! Sandero Stepway Haziran 2024 fiyatları! 

Dacia Sandero Stepway'de bu ay 200 bin TL'ye, 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizle kredi fırsatı sunuluyor. Peki Sandero Stepway Haziran fiyatları ne kadar? İşte 8 Haziran 2024 fiyat listesi... 

Dacia Sandero Stepway, dinamik ön tasarımı, güçlü jantları ve modüler tavan barlarıyla dolduruyor ve SUV tarzını yeniden ortaya koyuyor. Aracın yerden yüksekliği ona gerçek bir SUV’un enerjik ve güçlü görünümünü katarken; LED farları, Y imzalı farları, Dacia amblemli ve çift sıra beyaz detaylı ön ızgara tasarımıyla da  sürücüleri cezbediyor. 

İlk olarak pratiklik ve konforun hedeflendiği Dacia Sandero Stepway'in  Extreme versiyonu, bakır rengi yan aynalar, siyah alüminyum alaşım jantlar ve parlak siyah köpekbalığı anteniyle dış tasarımı önemsiyor. Söz konusu versiyonda, bakır rengi ve topografik detaylar içeren unsurlar benzersiz bir görünüm sunuyor. 

Dacia Sandero Stepway'de anahtarsız giriş ile sürücülere zahmetsiz kullanım imkanı sunuluyor. Ayrıca araç, gri beyaz ve bakır rengi detayları, bakır rengi dikişli ve Dacia amblemli kabartmalı yıkanabilir yeni gri kumaş döşemeleri ile göz doldururken, geniş ve ayarlanabilir bagaj hacmiyle de dikkatleri çekiyor. 

Araç, bakır rengi dekoratif parçalı gri kumaşlı ön kapı kol dayamaları, yeni gri kumaşlı ön paneli, topografik motifli kauçuk paspasları, topografik detaylı ön kapı eşikleri gibi küçük detaylarıyla da görünümüne güç katıyor. 

Akıllı telefonların USB kablo ile bağlanabildiği ve 8 inç dokunmatik multimedya ekranda uygulamaların kullanılabildiği Sandero Stepway'de ABS’ye ek olarak çalışan acil fren destek sistemi, kör nokta uyarı sistemi, ön-arka park sensörleri, geri görüş kamerası, yokuş kalkış desteği gibi pek çok farklı sürüş ve güvenlik sistemi yer alıyor. 

DACIA SANDERO STEPWAY 8 HAZİRAN 2024 FİYAT LİSTESİ

Dacia Sandero Stepway, Haziran ayına özel 200 bin TL'ye 12 ay vade ve 0.99 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. İşte Dacia Stepway 2024 8 Haziran fiyat listesi...

Expression Stepway Tce 90 bg CVT    1.066.000 Türk Lirası

Extreme Stepway Tce 90 bg CVT    1.113.000 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://www.dacia.com.tr/

Konut fiyat artışı TÜFE'yi geçen 10 şehir! Metrekare fiyatı 23 bin TL'yi aştı! 

Kamu işçilerine müjde! İkramiyelerin ödeneceği tarih belli oldu! 2 taksitle verilecek!

Bu hafta parasını altına mı, dolara mı yoksa borsaya yatıran mı kazandı?