18 / 07 / 2024

Dacia Sandero Stepway'de Temmuz'a özel 200 bin TL'lik dev fırsat! 

Dacia Sandero Stepway'de Temmuz'a özel 200 bin TL'lik dev fırsat! 

Dacia Sandero Stepway'de Temmuz'a özel 200 bin TL'ye, 12 ay vade ve yüzde 1.99 faiz oranı sunuluyor. Peki Dacia Sandero Stepway'in Temmuz fiyatları ne kadar? İşte 18 Temmuz 2024 fiyat listesi... 




Dacia Sandero Stepway yeni Y şeklinde LED farları, dinamik ön tasarımı, yepyeni jantları ve yerden yüksekliği ile dikkat çekiyor. Araç, güçlü bir SUV duruşuna sahip. 

Sandero Stepway, çok amaçlı modüler tavan barları port bagaj ile kayak malzemesi ve tavan çadırı taşıma imkanı sunuyor. Ayrıca, aracı katlanabilir koltukları da bagaj hacminin genişlemesini sağlıyor. 

Yerden yüksekliği sayesinde Sandero Stepway ile engebeli yollarda bile kolaylıkla ilerleme imkanı sunan Sandero Stepway'de geniş 8 inç ekran, 3.5 inç sürücü ekranı yer alıyor. 

Dacia Sandero Stepway de Temmuz a özel 200 bin TL lik dev fırsat! 

İlk öncelik olarak pratiklik ve konforun hedeflendiği Dacia Sandero Stepway'in elektrikli açılır cam tavanı da göz dolduruyor. Araçta, ABS’ye ek olarak çalışan acil fren destek sistemi, ön ve arka sensörler ile entegre kör nokta uyarı sistemi, ön ve arka park sensörleri, geri görüş kamerası ve yokuş kalkış desteği gibi sistemler yer alıyor. 

Dacia Sandero Stepway, haki, beyaz, siyah, ay ışığı gri, demir mavi, atacama turuncu ve sedir yeşili olacak şekilde 7 farklı renk seçeneği ile alıcılara sunuluyor. 

Gri beyaz ve bakır rengi detayları, bakır rengi dikişli ve Dacia amblemli kabartmalı yıkanabilir yeni gri kumaş döşemeleri ile dikkatleri çeken araçta, 16 inç alüminyum jant ile 16 inç siyah alüminyum jant seçenekleri bulunuyor.

Dacia Sandero Stepway de Temmuz a özel 200 bin TL lik dev fırsat! 

DACİA SANDERO STEPWAY 18 TEMMUZ 2024 FİYAT LİSTESİ 

Dacia Sandero Stepway'de Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan bir kampanya başladı. Temmuz ayına özel olarak, 200 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 1.99 faiz imkanı sunuluyor. 

1. Expression Stepway Tce 90 bg CVT    1.088.000 Türk Lirası

2. Extreme Stepway Tce 90 bg CVT    1.135.000 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://www.dacia.com.tr/

550 bin TL'nin güncel getirisi uçtu! Banka banka uygulanan rakamlar neler?

O iki şehirde İl Özel İdaresi, 58 konut ile 1 adet arsayı satıyor! 

Milli Emlak'tan Ankara, Bolu ve Denizli'de satılık arsa ile araziler!


 


Geri Dön