27 / 04 / 2024

Daha tanıtılmadan özellikleri sızdırıldı! İşte Samsung Galaxy Book 3

Daha tanıtılmadan özellikleri sızdırıldı! İşte Samsung Galaxy Book 3

Samsung'un yeni ürünlerini tanıttığı ve kendisinin organize ettiği Unpacked etkinliğinde tanıtması beklenen Samsung Galaxy Book 3'ün özellikleri sızdırıldı.



Samsung Galaxy Book 3, Windows işletim sisteminde çalışan 2'si 1 arada dizüstü/tablet cihazdır. 11,6 inç ekrana, ayrılabilir bir klavyeye ve çizim yapmak ve not almak için bir kaleme sahiptir. Bir Intel Celeron veya Pentium işlemci tarafından desteklenmektedir ve 8 GB'a kadar RAM ve 256 GB'a kadar depolama 
ile birlikte gelir. Ayrıca 11 saate kadar pil ömrü vardır ve bir USB-C bağlantı noktası, bir USB-A bağlantı noktası ve bir microSD kart yuvası içerir. 


Unpacked, Samsung tarafından düzenlenen ve şirketin genellikle yeni akıllı telefonlar ve diğer mobil cihazlar da dahil olmak üzere en son ürünlerini tanıttığı bir etkinlik serisidir. Etkinlik genellikle yılda iki kez yapılır ve bir etkinlik ilk çeyrekte, diğeri ikinci çeyrekte gerçekleşir. Etkinlik sırasında, Samsung yöneticileri ve ürün uzmanları yeni ürünler ve bunların temel özellikleri hakkında genel bir bakış sunar ve genellikle canlı tanıtımlar da yapılır.
 Etkinlik dünyanın çeşitli yerlerinde düzenleniyor ve bizzat katılamayanlar için çevrimiçi olarak canlı yayınlanıyor.

Daha tanıtılmadan özellikleri sızdırıldı! İşte Samsung Galaxy Book 3
Samsung Galaxy Book 3’ün fonksiyonları sızdırıldı. Şirketin 1 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek olan Unpacked programında, dizüstü bilgisayar modellerinin yanı sıra Galax S23 serisinin de tanıtılması bekleniyor.

 


Geri Dön