Altın & Gümüş

Daha uygunu yok! Pırlanta kolyelerde dev fırsat! İşte Blue Diamond pırlanta kolye fiyat listesi

Pırlanta kolye almak isteyenler kolye fiyatları merak edip araştırıyor. Pırlanta kolye almak isteyenler için Blue Diamond'ta dev fırsat sizleri bekliyor. Peki Blue Diamond pırlanta kolye fiyatları ne kadar? Blue Diamond pırlanta kolye fiyatı kaç lira? İşte Blue Diamond pırlanta kolye fiyat listesi..Kadınların boynunu zarif duruşuyla süsleyen pırlanta kolyeler, birçok farklı modeliyle her gün ve her kombin için günümüze kadar tamamlayıcı bir parça oldu

Özellikle kadınlar için vazgeçilmez olan pırlanta kolyelerin fiyatları merak ediliyor. Kadınların boynunu zarif duruşuyla süsleyen pırlanta kolyeler, birçok farklı modeliyle her gün ve her kombin için günümüze kadar tamamlayıcı bir parça oldu.  Blue Diamond pırlanta kolyeler , klasik, günlük veya iddialı tasarımlarıyla her yaşa hitap ederek hem kendinizi özel hissetmenizi sağlar hem de tarzınızla bütünleşiyor.

Bir pırlanta kolye almak isteyenler öncelikle düşündüğü şey fiyatı ve kalitesidir. Hem çok beğenilen hem de fiyat olarak sizi zorlamayacak, kaliteli bir pırlanta kolye almak isteyenler Blue Diamond fiyat listesini merak ediyor.  Blue Diamond'ta büyük fırsat başladı. tüm pırlanta kolyelerde yüzde 50'ye varan sizleri bekliyor.

Peki Blue Diamond pırlanta kolye fiyatları ne kadar? Blue Diamond pırlanta kolye fiyatı kaç lira? İşte Blue Diamond pırlanta kolye 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

BLUE DİAMOND PIRLANTA KOLYE 8 EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ

Pırlanta Şans Kolyesi
FİYATI: 2.590 TL

Pırlanta Şans Kolyesi
FİYATI: 2.690 TL

Pırlanta Yakut Sonsuzluk Kolye
FİYATI: 2.690 TL


Pırlanta Şans Kolyesi
FİYATI: 2.890 TL


Pırlanta Garnet Kolye
FİYATI:  2.981 TL


Pırlanta Blue Topaz Kolye
FİYATI: 3.257 TL


Pırlanta Şans Kolyesi
FİYATI: 3.390 TL


Pırlanta Safir Kolye
FİYATI: 4.177 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ:https://www.bluediamond.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Eylül 2022 tarihinde saat 17:27''de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,31 Türk Lirası, euro 18,39 Türk Lirası, altının gramı ise 1028 Türk Lirası değerinde.

Pırlanta küpe istiyorum diyenlere! Bu fırsat kaçmaz! Net yüzde 50 indirim! Blue Diamond 7 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta bileklik fiyatlarında görülmemiş indirim! Blue Diamond pırlanta bileklik fiyat listesi 6 Eylül 2022

Pırlantacılar kafayı yedi! Pırlantada yüzde 55'e varan indirimler