27 / 04 / 2024

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!


Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.



Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
1. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller, arsa arazi konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumlan sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri villa, yalı otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmalar sunmak, gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerlerinin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği, piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde taktir edilmesi konusunda değerleme raporlan hazırlamak 2. Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak, en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, yatırım performans değerlemelerinde bulunmak, Pazar analizleri ve Pazar araştırmaları yapmak. Gayrimenkul geliştirme çalışmalarında bulunmak... ve şirketin ana sözleşmesinde yer alan diğer işler.
 


Geri Dön