03 / 05 / 2024

Dalyan Residence Çeşme´de 350 bin dolara 2+1!

Dalyan Residence Çeşme´de 350 bin dolara 2+1!

İzmir Çeşme´de inşa edilen Dalyan Residence projesinde 2+1 yazlıkların fiyatları 350 bin dolardan başlıyor...



Atersan İnşaat tarafından inşa edilen Dalyan Residence projesinde 1+1'ler 185 bin dolar ile 240 bin dolar arasında; 2+1'ler ise 350 bin dolar ile 600 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projeden yazlık almak isteyenler bankalardan kredi kullanabiliyor.

Dalyan Residence´ta konutlar 76, 100 ve 150 metrekare olarak tasarlandı. 27 yazlıktan oluşan Dalyan Residence ülke içinde ve ülke dışından birçok havayolu bağlantısı olan havaalanına otoyol bağlantısı ile 70 kilometre uzaklıkta inşa edildi.

Yaklaşık iki yıl önce yaşamın başladığı Dalyan Residence'ta resepsiyon servisi, restoranda ve dairelerde yiyecek ve içecek servisi, yıkama, ütü ve kuru temizleme servisi, uydu ve kablolu televizyon sistemi, ortak kullanım alanlarının temizlenmesi, teknik ve onarım servisi, istenildiğinde dairenin kiralanması hizmeti, kesintisiz güvenlik hizmeti, ortak yerlerin bitkilendirilmesi, ışıklandırılması ve bakımları, tüm otomasyon sistemlerinin işletilmesi ve bakımı gibi hizmetler bulunuyor.

Dalyan Residence´ın diğer özellikleri arasında ise fitness salonu, termal havuz, sauna ve dinlenme alanları yer alıyor.

www.dalyanresidence.com
[email protected]
0232 724 80 00

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön