06 / 05 / 2024

Damat Trabzon'a 3 mağaza birden açtı

Damat Trabzon'a 3 mağaza birden açtı

Yurt dışında hızlı büyüme atağı başlatan ve yurt içi açılışlarında da hız kesmeyen Damat, Trabzon"a adeta çıkarma yaptı. Orka Group, Damat Tween ADV ve D"S mağazalarıyla, giyim tarzı farklı olanlara, değişik alternatifler sunmak istediklerini bildirdi



Yurt dışında hızlı büyüme atağı başlatan ve yurt içi açılışlarında da hız kesmeyen Damat, Trabzon"a adeta çıkarma yaptı. Orka Group, Karadeniz"in en önemli merkezi konumundaki Trabzon"da üç günde üç mağaza açtı. önce Trabzon Forum Alışveriş Merkezi"nde 100. mağazası olan 228 metrekarelik Damat Tween ADV"yi açtı. Hemen arkasından yine Trabzon Forum Alışveriş Merkezi"nde 145 metrekarelik D"S mağazasını tüketiciyle buluşturan Orka Group, 187 metrekarelik diğer D"S mağazasını da Atapark Alışveriş Merkezi"nde hizmete sundu.

TURİSTLER İLGİ GÖSTERDİ
Orka Group yetkilileri, Trabzonlular tarafından kısa sürede sahiplenilen Damat Tween ADV ve D"S mağazalarına, kente gelen turistlerin de yakın ilgi gösterdiği belirtildi. Trabzon"da mağaza sayısını 5"e çıkaran Orka Group yetkilileri, sadık müşterilerinin tercihlerine önem verdiklerini, mağazalaşma planlarını buna göre düzenlediklerini belirterek, bu ilde doğru lokasyonlar ve projelerde yine mağazalar açabilecekleri sinyalini de verdi.
Türkiye


Geri Dön