01 / 05 / 2024

DAP Ataşehir'e onay çıktı! Dev proje satış için gün sayıyor!

DAP Ataşehir'e onay çıktı! Dev proje satış için gün sayıyor!

DAP Ataşehir projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Ataşehir Belediyesi tarafından projenin onaylandığı ve ruhsat işlemlerinin yürütüldüğü bildirildi. İşte DAP Ataşehir ile ilgili merak edilenler...



DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ataşehir projesi ön proje onayı hakkında açıklama yaptı. 

DAP Gayrimenkul Geliştirme'nin İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi 1927 Ada 1 Parselde yer alan projesi için bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

DAP Ataşehir için ön projenin onaylandığı ve ruhsat işlemlerinin yürütüldüğü bilgisi T.C. Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından DAP Gayrimenkul'e bildirildi. 

DAP Ataşehir e onay çıktı! Dev proje satış için gün sayıyor!

DAP Ataşehir projesinde ön talep süreci 2022'nin Haziran ayında başlamıştı. Proje, İstanbul Çevre Yolu'na (O-2) yakın lokasyonuyla dikkatleri çekiyor. 

DAP Ataşehir, 7 bin 492 metrekarelik arsa alanında hayata geçirilecek. Projenin emsale esas inşaat alanı ise 13 bin 11 metrekare olarak açıklandı. 

Söz konusu proje için ihale, Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ismi ile gerçekleştirilmişti. Projenin sözleşmesi 16 Haziran 2022 tarihinde imzalanmıştı. Projenin sözleşme bedeli 2 milyar 236 milyon 500 bin Türk Lirası olarak açıklanmıştı. 

DAP Ataşehir e onay çıktı! Dev proje satış için gün sayıyor!

DAP Gayrimenkul'ün devam eden projeleri arasında, Yeni Levent, Nişantaşı Koru, Ormanköy ve Validebağ Konakları yer alıyor. Şirket Ataşehir'in yanı sıra, Sapanca ve Alaçatı'da da yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. 

Yine geçtiğimiz Kasım ayında DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesindeki son durum da açıklandı. Polisan tarafından, DOP Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ve DAP Yapı İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Ortak Girişimi ("Ortak Girişim") tarafından Polisan Holding yönetimine Pendik Projesi'ne ilişkin bir sunum yapılacağı belirtildi. Ayrıca, projenin büyüklüğü dikkate alınarak, projenin lansman ve satış tarihinin gayrimenkul piyasasındaki gelişmeler kapsamında belirleneceği ifade edildi.  

Şirket yatırımlarını her alanda hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz ay Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz, Dap Emlak Yatırım A.Ş. ismiyle yeni bir şirket kurdu. 

Dap Emlak Yatırım A.Ş.'nin sermaye bedeli 73 milyon 428 bin 379 Türk Lirası olarak açıklandı. Şirketin, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak gibi alanlarda faaliyet sürdüreceği belirtildi. 

Eternia'da lansmana özel indirim fırsatı! Yeni proje!

Ankara Violetta Oran satışa çıktı! Yeni proje!

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 


Geri Dön