28 / 04 / 2024

Dap Burgu Kuleler'in yüzde 90'ı satıldı! 300 bin TL'ye!

Dap Burgu Kuleler'in yüzde 90'ı satıldı! 300 bin TL'ye!

Dap Burgu Kule Projesi'nde yer alan konutların yüzde 90'ı satıldı... Büyüklükleri 36 metrekare ile 103 metrekare aralığında değişen dairelerin fiyatları da 1+1 konutlar için 300 bin TL ile 420 bin TL değişirken bu rakam 2+1'lerde 382 ile 520 bin TL arasın



Dap Burgu, benzersiz mimarisinin de etkisiyle rekor denebilecek kadar kısa bir sürede alıcılarıyla buluştu. 246 adet rezidans dairenin dörtte biri yurt dışında veya İstanbul dışındaki şehirlerde yaşayanlar tarafından satın alındı.

Maltepenin muhteşem sahilinde yükselen Dap Burgu Projesi'nde kulelerin özel mimarisinden dolayı her katta farklı daire planları ve birbirinden değişken metrekarelerde dairelerin yer aldığı projede yüzde 90 oranında satış gerçekleşti. Başka bir deyişle, her 10 daireden 9u satıldı.

Bağdat Caddesinin dinamizmini Sabiha Gökçen Havaalanı, Marina ve Adalet Sarayının canlılığıyla harmanlayan DAP BURGUda tavandan yere kadar inen panaromik cam cephe dışta özgün mimariye güçlü bir kimlik kazandırırken, iç mekanlarda her metrekareyi, Prens Adalarının eşsiz manzarası ile buluşturuyor.

Lüks otel konforunda dekore edilen proje, oturmadığın dönemde kirala modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan dairelerin profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilmesi planlanıyor.

Projede yaşamsal üniteler çağımızın ihtiyaçlarına uygun, pratik yaşamı ön plana çıkaran minimal ve kullanışlı daire çözümlerinden oluşuyor. Büyüklükleri 36 metrekare ile 103 metrekare aralığında değişen dairelerin fiyatları da 1+1 konutlar için 300 bin TL ile 420 bin TL değişirken bu rakam 2+1'lerde 382 ile 520 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Projenin ödemelerinde  yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi veya yüzde 30 peşinle 36 aya kadar vadelendirilen DAP finans sistemiyle ödeme kolaylıkları sunuluyor.

24 saat güvenlik ve resepsiyon hizmeti verilen rezidansta, 4 mevsim açılır kapanır yüzme havuzu, cafe-restaurant sosyal yaşamınızı konforlu ve özel kılarken, heliport iş yaşamının gerektirdiği dinamizme yeni bir home-office kavramı içinde tasarım unsuru olarak ele alınıyor.

Teslimlerin 30 ay içinde yapılacağı Dap Burgu Kule projesi 13 Nisan tarihinde görücüye çıkmıştı. Projenin arsa alanı 7.5 dönüm olarak belirlenirken; inşaat alanı 26 dönümü  buluyor.

DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz:
Yılın ilk yarısında, 2010un tamamı kadar satış işlemi gerçekleştirdik.

2011in başında 4 blokta 212 adet daireden oluşan Dragos Royal Towers adlı projemizdeki son daireler alıcısıyla buluştu. 2011in ikinci yarısında başladığımız 27 ve 30 katlı kulelerde 210 adet rezidansın yer aldığı Dap Royal Centerda ise yüzde 60 satış gerçekleştirdik. DAP BURGUda, önce suitleri ardından grand suitleri satışa sunarak projenin yüzde 90ını sattık. Tüm bunlar, 2011in ilk yarısında, bir önceki yılın tamamından fazla satış olduğunu gösteriyor. Seçim sonrası hızlanan talep, yaz aylarının geçmişteki gibi rehavet içinde geçmeyeceğine işaret ediyor. Son derece hareketli bir sezon geçireceğimizi öngörüyoruz. Ev almak isteyenler piyasalardaki olumlu havanın etkisiyle bekleme modundan çıkıp satın almaya yöneldiler. İnsanların ileriye dönük borçlanmaktan çekinmediği, karlı bir yatırım aracı olmaktan çıkan dövizin ve düşen mevduat faizlerinin yanında konutun ve gayrinmenkulün daha da cazip hale geldiği bir piyasa hakim. Konuta yönelik bu canlı talep bizleri de yeni projeler üretmek yolunda tetikliyor. Yaz sonunda Maltepe ve Çağlayanda yeni projelere başlayacağız. 1000 adet civarında konut ve iş yeri yapmayı planlıyoruz.

http://www.dapburgukule.com/

444 33 39
 

 

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön