Yeni Projeler

DAP Çeşme ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı'nın merakla beklenen Çeşme projesinde ön talep süreci başladı. DAP Yapı, Çeşme projesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar... Dap Çeşme proejesinde ön talep süreci başladı

DAP Çeşme Proejesi,  DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Dap Çeşme proejesinde ön talep süreci başladı. Peki DAP Çeşme projesi nerede? DAP Çeşme projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Çeşme Projesi ile iligli merak edilenler...
 

DAP ÇEŞME PROJESİ'NDE ÖN TALEP BAŞLADI! 

DAP Yapı Çeşme'deki DAP Çeşme Projesi için ön talep sürecini başlattı.

DAP Çeşme projesi villa ve rezidans seçenekleri ile talep toplamaya devam ediyor. DAP Çeşme projesi henüz projelendirme aşamasındadır.

Villa tipi konutlar, 3 oda bir salondan başlayarak, 5 oda bir salon seçeneklerinden oluşuyor. DAP Çeşme'de villa tipi konutların 3 cephesi de deniz manzarasına sahip. Doğa ile iç içe olacağınız DAP Çeşme projesinde denize sıfır konumu görenleri büyüleyecek.

İkinci secenek olan Rezidans konutlar ise 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 solondan oluşuyor. Tamamı deniz manzaralı olan bu konutlarda aradığınız tüm sosyal imkanları da beraberinde bulabileceksiniz. 

Peki  DAP Çeşme projesi  nerede yer alıyor? DAP Çeşme proesi nereye yakın? DAP Çeşme projesi nerede? İşte DAP Çeşme projesi ile ilgili detaylar...
 

DAP ÇEŞME PROJESİ NEREDE?

DAP Çeşme, Marina'ya sadece 2 km uzalıkta yer alıyor. Zengin bir tarihe ve kültüre sahip eski bir liman kenti olan Çeşme ile bütünleşmiş şık ve canlı bir yat marinası olan Çeşme Marina, kolay ulaşım ayrıcalığı sunar.

DAP Çeşme Peojesi aynı zamanda Aya Yorgi Koyuna 5 km, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine 6 km, ılıca plajına 11 km, Alaçatı çarşısında 12 km, Port Alaçatı Marina'ya ise 16 km uzaklıkta yer alıyor.

Web: https://dapcesme.com/

Tel: 444 93 27

Adres: Musalla Mah. Fener Mevkii
1126 Sok. No:4 Çeşme / İzmir

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje!