Proje Güncel

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!

Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olan DAP Çeşme projesinde ön talep başladı. Merakla beklenen DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu mu, hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile ilgili ayrıntılar... DAP Yapı projesi Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olup ön talep başlamıştır

DAP Yapı tarafından hayata geçilecek olan DAP Çeşme projesi merakla bekleniyor. DAP Yapı projesi Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olup ön talep başlamıştır. Denize sıfır konumuyla dikkatleri çeken DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu. Peki DAP Çeşme projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile igili detaylar...

DAP ÇEŞME PROJESİNDE HANGİ KONUT TİPLERİ YER ALIYOR?

Egenin incisi Çeşme'de inşa edilen Marina'nın hemen yanında yükselmesi planlanan DAP Çeşme projesinde 1+1, 2+1,3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri yer alacak.

Bu konut tiplerinden 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar  az katlı yalı dairesi olarak, 4+1 ve 5+1 konut tipleri ise villa olarak inşa edilecek.

DAP Çeşme'de villa tipi konutların 3 cephesi de deniz manzarasına sahiptir. Doğa ile iç içe olacak şekilde inşa edilecek projede konut fiyatları ve teslim tarihi henüz belli değildir. Dap yapı projesi şuanda ön talep toplamaya devam ediyor.

Peki  DAP Çeşme projesi  nerede yer alıyor? DAP Çeşme proesi nereye yakın? DAP Çeşme projesi nerede? İşte DAP Çeşme projesi konum bilgisi...

DAP ÇEŞME KONUM BİLGİSİ!

DAP Çeşme, Marina'ya sadece 2 km uzalıkta yer alıyor. Zengin bir tarihe ve kültüre sahip eski bir liman kenti olan Çeşme ile bütünleşmiş şık ve canlı bir yat marinası olan Çeşme Marina, kolay ulaşım ayrıcalığı da sunuyor.

DAP Çeşme Peojesi aynı zamanda Aya Yorgi Koyuna 5 km, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine 6 km, ılıca plajına 11 km, Alaçatı çarşısında 12 km, Port Alaçatı Marina'ya ise 16 km uzaklıkta yer alıyor.

Web: dapcesme.com

Tel: 444 93 27

Adres: Musalla Mah. Fener Mevkii
1126 Sok. No:4 Çeşme / İzmir

 

DAP Çeşme ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje!