29 / 04 / 2024

DAP Dalga Kule nerede İşte Dalga Kule ulaşım krokisi!

DAP Dalga Kule nerede İşte Dalga Kule ulaşım krokisi!

Dap Dalga Kule, Dragos-Maltepe'de; Kadıköy ve Bağdat Caddesine olan yakınlığıyla, E-5le sahil yolu arasında, tren ve minibüs yoluna paralel konumuyla, havaalanı, feribot iskelesi, marina ve metroyla çevrili ulaşım ağıyla güçlü bir lokasyon sergiliyor



Dap Yapı, Dalga Kule projesini, geçmişte ünlü ve varlıklı kesimin gizli cenneti olan Dragos-Maltepe bölgesinde konumlandırdı. Bir zamanlar muhteşem villaların yer aldığı bölgede denize en yakın rezidans projesi olarak nitelendirilen DAP DALGA KULE muhteşem Adalar manzarasına hakim konumuyla dikkati çekiyor.

Coğrafi olarak bakıldığında, Prens Adalarının, özellikle Büyükadanın devamı gibi görülen bölge, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul Çevre Düzeni Planında kentin üç yeni çekim noktasından biri olarak gösteriliyor.

Kentsel dönüşüm projesinin pilot bölgesinde yer alması ve dünyanın en büyük Adalet Sarayına ev sahipliği yapması da ekstra etkenler.

İŞTE DAP DALGA KULE ULAŞIM KROKİSİ


Bağdat Caddesine 5 dakika, Metroya ve E-5e 600 metre, sahil yoluna 800 metre

Ulaşım olarak oldukça kuvvetli bir noktada konumlanan DAP DALGA KULE, kentsel dönüşüm projesinin pilot bölgesinde yer alıyor. 21 adliyeyi birleştiren dünyanın en büyük Adalet Sarayına 2 km, Sabiha Gökçen Havaalanına 10 km, Pendik Yalova Feribot İskelesi ve 1000 yat kapasiteli Pendik Marintürke 5 km mesafede.

Yatırım değeri artacak

Projeye çok yakın konumda olan Tekele ait yer renove edilerek üniversite ve kampüs alanına çevrilecek ve binlerce öğrenciye eğitim imkanı sağlayacak. Kartal Adliyesinin Yüksek İstinaf Mahkemesi olarak yeniden yaşama geçecek olması bu alanda yoğun bir personel ve ziyaretçi trafiğini işaret ediyor. Bölgede Maltepe Carrefour, Pendorya, Neomarin gibi pek çok AVM, Maltepe, Yeditepe, Okan ve Sabancı Üniversitesi, Ahmet Şimşek, Coşkun ve Doğa Koleji gibi eğitim kurumları ve Sema, Bölge ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin yanı sıra yapımı planlanan bir fuar ve kongre merkezi de bulunuyor. Geçmişten günümüze önemli bir sahil ilçesi olan Maltepe, insanların yaşamak için can atacağı bir cazibe merkezine dönüşüyor.

DAP DALGA KULE İLETİŞİM

444 33 39

[email protected]

www.dalgakule.com


Geri Dön