Sektörel

DAP Gayrimenkul'den Çeşme'deki 3 bin 607 metrekarelik arsaya 80.2 milyon TL'lik teklif! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesine katıldı. Peki DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hangi ildeki arsa için ihaleye katıldı? DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. arsa için kaç lira teklif verdi? İşte ayrıntılar... Ş

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Arsa Satışı Müzayedeye Katılma Hakkında açıklama yaptı.

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., Emlak Yönetim Hizm. Ve Tic. A.Ş tarafından 22 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen "T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tarafından Satışa Sunulan Taşınmazların Açık Artırma ile Satış" müzayedesine katıldı.

Peki DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hangi ildeki arsa için ihaleye katıldı? DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. arsa için kaç lira teklif verdi? İşte ayrıntılar...

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., Emlak Yönetim Hizm. Ve Tic. A.Ş tarafından 22 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi 4539 Ada 4 nolu parselde yer alan arsa için ihaleye katıldı. 

İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi 4539 Ada 4 nolu parselde yer alan arsanın büyüklüğü 3 bin 607 metrekare olarak açıklandı. DAP Gayrimenkul, İzmir Çeşme'deki arsa için 80 milyon 200 Türk Lirası teklif verdi. Şirket, bu rakamla en yüksek teklifi vermiş oldu.

DAP Gayrimenkul, yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, Haziran ayında Dap Ataşehir projesi için ön talep toplamaya başlamıştı. Bundan önce ise şirket, Kocaeli ili Kartepe ilçesinden 4 adet arsa aldı. Burada da bir konut projesi geliştirilmesi planlanıyor. 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Şirketimiz Emlak Yönetim Hizm. Ve Tic. A.Ş tarafından 22.09.2022 tarihinde (bugün) düzenlenen "T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tarafından Satışa Sunulan Taşınmazların Açık Artırma ile Satış" müzayedesine katılmış olup, İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi 4539 Ada 4 nolu parselde yer alan 3.607 m2 büyüklüğündeki arsa için 80.200.000 TL ile en yüksek teklifi verilmiştir. Söz konusu süreç ile ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.


Tasarruf sahiplerinin ve kamuoyunun bilgisine sunarız. 

Dap Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje! 

Dap Gayrimenkul, Kocaeli'de 4 arsa satın aldı!

DAP Yeni Levent 2. Etap için düğmeye basıldı! Dev projeyle 958 yeni konut geliyor!