28 / 04 / 2024

Dap Vazo Kule Maltepe adres bilgileri!

Dap Vazo Kule Maltepe adres bilgileri!

Firma: DAP Yapı

Proje: Vazo Kule

Dap Vazo Kule Maltepe adres bilgileri ve iletişim bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. Dap Vazo Kule Maltepe projesinde dairelerin fiyatları 347 bin TL'den başlıyor...




Vazo Kule projesi İstanbul Maltepe bölgesinde  DAP Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Dap  Vazo Kule  Evleri projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Dap Vazo Kule Maltepe adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Dap Vazo Kule Maltepe projesinde bloklar 22 katlı ve 19 katlı olarak inşa ediliyor. Maltepe Dap Vazo Kule Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Dap Vazo Kule Evleri'nde 289 daire bulunuyor.


Dap Vazo Kule Maltepe projesi 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Dap Vazo Kule Maltepe projesinde dairelerin yanı sıra 99 adet ofis ve 11 adet ticari ünite yer alıyor. Dap Vazo Kule Evleri fiyatları 347 bin TL'den başlıyor.


Maltepe Dap Vazo Kule Evleri'nde stüdyo daire tipleri 35 metrekare ile 70 metrekare, 1+1 daire tipleri 89 metrekare ile 90 metrekare arasında belirlendi. Dap Vazo Kule Evleri satış ofisi ile 444 33 39 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Dap Vazo Kule Maltepe ödeme koşulları kapsamında yüzde 50 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra firma bünyesinde vade farksız ödeme seçenekleri sunuluyor. Dap Vazo Kule Evleri projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, açık/kapalı otopark, Türk hamamı gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Dap Vazo Kule Maltepe adres bilgileri!


Dap Vazo Kule Maltepe adres bilgileri!



VİDEO: Bu haber ile ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Vazo Kule Dap Yapı nerede?

Dap Vazo Kule Maltepe adres bilgileri : Altayçeşme Mh. Çam Sokak No:16 Maltepe/İstanbul


Dap Vazo Kule satış ofisi:

Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com


projeye sor



Geri Dön