Genel

Dap Yapı, A Plus Gayrimenkul Fuarı'nda! 308 bin TL'ye!

Bu yıl 3’üncü kez düzenlenen A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı, Aşçıoğlu İnşaat’ın hayata geçirdiği Fulya Fuar ve Kongre Merkezi’nde dün kapılarını açtı

JNR Fuarcılık tarafından düzenlenen A Plus Gayrimenkul Fuarı’na aralarında DAP YAPI’nın da bulunduğu 26 konut üreticisi firma katıldı. 80 farklı lüks konut projesinin alıcı ve yatırımcılarıyla buluştuğu fuarda DAP YAPI da 2 ayrı projesini sergiliyor: DAP Royal Center ve Dragos Royal Towers

Geçtiğimiz ay Maltepe’de DAP ROYAL CENTER adlı 11. projesinin inşaatına başlayan Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz;  “DAP YAPI projeleri standart konut kategorisinde değerlendirilemez; özellikli ve niteliklidir; orjinalliğiyle hemen göze çarpar. Projelerimizde yaşamayı seçenlere “ayrıcalıklı” hissettirmeyi hedefliyoruz; fuara bu nedenle katıldık. Seçkin alıcıların zaten uzun zaman önce keşfettikleri projelerimizi bu vesileyle bir kez daha sergileyeceğiz.” şeklinde konuşuyor.

Ayrıcalıklı yaşam konsepti sunuyoruz
Hayatını, güvenli, huzurlu ve modern bir ortamda sürdürmek isteyenlerin yolu bir şekilde mutlaka DAP projeleriyle kesişir. Projelerimiz, üstün mühendislik çözümleriyle hayata geçirilir. Dünyaca tanınmış mimar ve mühendislerin imzasını taşıyan, yerli ve yabancı uzmanların katkılarıyla şekillenen binalarımız, içinde yaşayanlara maksimum konfor sunar.

DAP ROYAL CENTER’da

7/24 rezidans hizmetinin yanında zeminde sandal, zirvede golf keyfi
120 ve 140 metrelik, 27 ve 30 iki kule ile bu kulelerin ortasındaki 13 katlı bloktan oluşan yeni projemiz rezidans konseptiyle hayata geçirilecek. “İstanbul’un en iyi yaşam konseptlerinden birini oluşturacağız” diyen DAP yöneticileri günlük değil ömürlük bir tablo çizdiklerini belirtiyorlar. Dairelerin tavan yüksekliği 3.5 metre ve hangi katta olursa olsun hepsi bir şekilde “su”ya bakıyor. Binadan indiğinizde çimene basacak, dev göletin içinde bloklar arası sandal keyfi yapacaksınız. Büyüklükleri 62 ila 260 metrekare arasında değişen 210 adet rezidans daireye yönelik güvenlik, temizlik, bakım-onarım gibi hayatı kolaylaştıracak hizmetler eksiksiz uygulanacak. Sosyal tesislerin maksimum önemsendiği projede açık ve kapalı yüzme havuzu, iki katlı kapalı otopark ve fitness center’ın yanı sıra 20. katta mini bir golf pisti de yer alacak.

308 bin TL’den başlıyor
Fuarda, 3500 TL-6500 TL/m2 fiyat aralığında sergilenen daireler için banka kredisinin yanında 15.400 TL peşinden başlayan DAP finans sistemiyle de esnek ödeme seçenekleri sunuluyor. Yüzde 5’i peşin ile 120 aya kadar banka kredisi seçeneği oluşturulan projede, yüzde 25 peşinat vererek 36 aya kadar 0.79 faiz oranı ile vadelendirilebiliyor.

Dragos Royal Towers kalan son daireler de yine  % 5 peşin 120 aya kadar vade imkanı (banka) veya % 50 Peşin kalan 36 ay 0 faizle sahip olunuyor.

24 Ekim akşamına kadar sürecek olan A Plus Gayrimenkul Fuarı’nı Amerika, İngiltere ve Dubai’den yatırımcı firmaların da ziyaret etmesi bekleniyor.

www.dapyapi.com.tr

http://www.daproyalcenter.com.tr/

Projeden görüntüler için tıklayınız