28 / 04 / 2024

Dap Yapı Adam Kule Rezidans iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Rezidans iletişim!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Tek blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Dap Yapı Adam Kule Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.



DAP Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri minimum 46 metrekareden başlayıp, maksimum ise 204 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanan projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede lansman avantajlarıyla satışlar devam ediyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor.


Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede daire teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek. 80 bin TL'ye varan indirim ve 0 faiz uygulanan proje ön talep toplamaya devam ediyor.  


Toplam 350 adet daireden meydana gelen  DAP Yapı   Adam Kule  Rezidans projesinde 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor.


Dap Yapı Adam Kule Rezidans iletişim!

Tel: 444 9 327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön