27 / 04 / 2024

Dap Yapı Kartal projesi Mart'ta ön satışta!

Dap Yapı Kartal projesi Mart'ta ön satışta!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Yapı Kartal

Dap Yapı Kartal projesinin Mart ayında ön satışa çıkması planlanıyor. Dap Yapı Kartal Evleri projesi kapsamında alışveriş merkezi, okul, hastane, marina, otel ve rezidans daireler bulunacak



Dap Yapı yeni projesine Kartal'da başlayacak. Proje kapsamında konutlar, hastane, okul ve İstanbul'un en büyük alışveriş merkezi bulunacak. 


Dap Yapı Kartal projesinde ayrıca marina da yer alacak.  Dap Yapı Kartal  projesinde yer alan daireler stüdyodan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor olacak. Projede konutlar yüzde 1 KDV ile satılacak. 


Dap Yapı Kartal projesinde yer alan daireler deniz manzaralı, teraslı ve bahçeli olarak tasarlandı. Proje; 64 bin 502 metrekarelik arsa üzerinde kurulacak. 


Aralık 2012’de ihalesi yapılan marina, otel, rezidans, AVM, okul ve hastaneden oluşacak  DAP Yapı  Kartal projesinin inşaat alanı 141 bin 896 metrekare olarak belirlendi. 


Konut ve hizmet alanı 122 bin 271 metrekare olduğu Dap Yapı Kartal projesi kapsamında 11 bin 614 metrekarelik özel sağlık tesisi ile 4 bin 501 metrekarelik özel eğitim tesis alanı bulunacak. 


3 bin 509 metrekarelik kısmı ticaret alanı olacak Dap Yapı Kartal projesi kapsamında hızlı tren, deniz uçağı ve deniz taksisi gibi unsurlar da bulunacak.  


Ağaoğlu'nun hissesi yüzde 51'den yüzde 0.5'e düşmüştü. Dap Yapı'nın hissesi ise yüzde 49'dan yüzde 99.5'e çıkmıştı.


 Dap Yapı Kartal nerede?


Dap Yapı Kartal projesi Mart ta ön satışta!


 Dap Yapı Kartal kroki:


Dap Yapı Kartal projesi Mart ta ön satışta!



Dap Yapı Kartal iletişim

444 4 346

http://www.dapyapi.com.tr/kartalda-yasam

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön