Yeni Projeler

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulunmuştu. DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı. İşte ayrıntılar... Ş

Polisan Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik Projesi hakkında bir son dakika açıklaması yaptı. 

Dop Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve Dap Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ortak Girişimi tarafından, Poliport Kimya San. ve Tic. A.Ş.'ye ait olan Pendik arazisindeki 10723 ada 3 parsel ve 10724 ada 2 parsel için yapı ruhsatı başvurusu 2 Aralık 2022'de yapılmıştı. 

DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

İşte ayrıntılar...

Polisan Holding, Poliport Kimya San. ve Tic. A.Ş.'ye ait olan Pendik arazisinde 10723 ada 3 parsel için 13 adet ve 10724 ada 2 parsel için 17 adet yapı ruhsatı başvurusunun 27 Aralık 2022 tarihinde onaylandığını açıkladı. 

DAP Yapı'nın Polisan Holding arazisinde hayata geçireceği proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci de ruhsat başvurusundan önce başlatılmıştı.

DAP Yapı, Polisan Holding A.Ş. iştiraki, Polisan Yapı mülkiyetinde olan Pendik/İstanbul'da yer alan konut ve ticari imarlı arazinin kat karşılığı inşaatı için 2015 yılında anlaşma yapmıştı. 

Dap Yapı Pendik projesi kapsamında, 13 adet blokta toplam 1.000 adet konut ile 100 adet dükkan hayata geçirilmesi planlanıyor. Projenin arsa alanı 49 bin 457 metrekare, inşaat alanı ise 86 bin 211 metrekare olarak şeklinde açıklandı. 

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerine yer verilecek olan projede, 200 adet açık otopark ile 1.000 adet kapalı otopark, 2 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu ve 1 adet sosyal tesis bulunacak. DAP Yapı'nın Polisan Holding arazisindeki projesinin hafriyat çalışmalarının 37,5 ayda tamamlanması hedefleniyor. 

Polisan Holding A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Dop Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve Dap Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ortak Girişimi tarafından şirketimize bugün yapılan yazılı bildirimle Poliport Kimya San. ve Tic. A.Ş.'ye ait olan Pendik arazisinde 10723 ada 3 parsel için 13 adet ve 10724 ada 2 parsel için 17 adet yapı ruhsatı başvurusu 27.12.2022 tarihi itibariyle onaylanmıştır.


Açıklanan hususlarda bir değişiklik ortaya çıkması durumunda ilgili tebliğ düzenlemesi uyarınca kamuoyu bilgilendirilecektir.

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı!