28 / 04 / 2024

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.



Müşterileriyle sağlıklı ve sürdürülebilir ilişkiler kuran markaların ödüllendirildiği A.L.F.A Awards’ün 7.'si geçtiğimiz akşam mega kent İstanbul’da yapıldı. Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle 12 şehirde toplamda 1.200 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırma verilerine göre markalı konut sektörünün öncü markarları arasında yer alan DAP Yapı, gayrimenkul kategorisinde bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Toplam 57 kategoride müşteri deneyimini en iyi yaşatan markaların yarışa girdiği ödül törende, DAP Yapı, kendi kategorisinde 'Müşteri Deneyimini En İyi Tasarlayan ve Sunan Marka' ödülünü aldı.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!


Törenin ardından önemli açıklamalar yapan DAP Yapı Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu, “Dap yapı olarak sadece bugünü değil bundan 50 yıl sonrasını da düşünerek projelerimizi geliştiriyoruz. Bulunduğumuz şehre ve ülkemize değer katacak mimari tasarımlar ve projeler geliştiriyoruz. Gayrimenkul sektörü geleneksel bir sektör olsa da Dap Yapı olarak biz işimizi büyük bir özenle adete kum tanelerinden sanat eserleri yapar gibi hassasiyetle yapıyoruz.

Bugüne kadar dünya çapında çok sayıda uluslararası ödül getiren projelerimiz var, mevcut projelerimizi geliştirirken de dönemin ruhuna ihtiyaçlarına uygun, müşterilerin beklentilerini karşılayan projeler geliştiriyoruz. Pandeminin hemen başında bir sağlık kurulu oluşturduk, aldığımız bilgilere 58.000 kişiyle yaptığımız anket çalışması ile DAP Yapı uzmanlığını da ekledik ve gururla söyleyebilirim ki bugün hem Türkiye’de hem de Avrupa’ da tescilli hale gelen SAĞLIKLI EVLER konseptini geliştirdik” şeklinde konuştu.

Nişantaşı Koru satışta! 


Geri Dön