02 / 05 / 2024

DAP Yapı'nın Çağlayan projesi Şubat 2012'de satışa sunulacak!

DAP Yapı'nın Çağlayan projesi Şubat 2012'de satışa sunulacak!

DAP Yapı, yelken kuleler ve burgu kulelerden sonra şimdi de Dragos-Maltepe'de Dalga Kule projesini satışa sundu. Projede fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor



Farklı mimari tasarımlara sahip projeler inşa eden DAP Yapı, yeni projesi Dalga Kule'yi satışa sundu. 22'şer katlı 2 rezidans kulesinden oluşacak Dalga Kule'de 369 ünite yer alacak. Daha sonraki etaplarla birlikte Dalga Kule'de 5 blokta toplam 800 rezidanss yer alacak. Dalga Kule'nin tanıtım toplantısında konuşan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Dalga Kule'de, ilk blokta satışa çıktıklarını ve yüzde 42'lik ön satış yaptıklarını belirterek, projede 45-61 metrekare stüdyo dairelerin 149 bin TL, 60-88 metrekare 1+1 dairelerin 199 bin TL ve 84-105 metrekare 2+1 dairelerin ise 298 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu açıkladı. Projenin iki kulelik ilk etabı 120 milyon TL, tamamı ise 270 milyon TL'lik yatırımla hayata geçecek. Ziya Yılmaz, Dragos Maltepe bölgesinde aynı zamanda DAP Royal Center ve DAP Burgu projelerinin inşaatına da devam ettiklerini hatırlatarak, geçtiğimiz nisanda satışa sunulan DAP Burgu'da dairelerin yüzde 90'ının satışının tamamlandığını kaydetti. Kartal Kentsel Dönüşüm Alanı'na yakınlığı ve dünyanın en büyük Adalet Sarayı'na yakın olmasının bölgenin cazibesini artırdığına değindi.

İLGİ BÜYÜK

Yatırımcıların ilgisinin yoğun olduğunu dile getiren Yılmaz, ön satış döneminde satışa çıkan ilk bloğun yüzde 40'ını sattıklarını söyledi. Yılmaz, yurtdışında hayli yaygın olan 'oturmadığın dönemde kirala' modeliyle projeden daire alanlara alternatif bir kazanç modeli yarattıkları bilgisini verdi.

Çağlayan Şubat 2012'de satışta

ZİYA Yılmaz yeni projeler için de hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade ederek, Çağlayan'da eski Polisan fabrikasının bulunduğu araziye ofis ve rezidanslardan oluşan projenin çalışmalarında son aşamaya gelindiğini, Çağlayan projesini Şubat 2012'de satışa sunacaklarını açıkladı. Projede tahmini olarak 300-350 ofis ve 50 adet dükkan bulunacak. Yılmaz ayrıca, aynı dönemde Maltepe'de Burgu Kule'nin hemen yanında yeni bir projeyi daha satışa sunacaklarını söyledi.
Sabah


Geri Dön