27 / 04 / 2024

Daphne Garden Residences Çekmeköy ödeme planı!

Daphne Garden Residences Çekmeköy ödeme planı!

Firma: Birlik Grup

Proje: Daphne Garden Residences

Daphne Garden Residences Evlerinde yer alan daireler 245 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiyor. Daphne Garden Residences Çekmeköy ödeme planı bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor...



Satışların devam ettiği  Daphne Garden Residences  Evleri İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde hayata geçiriliyor.  Birlik Grup  tarafından inşa edilen Daphne Garden Residences Çekmeköy Konutlarında 108 adet daire bulunuyor. Daphne Garden Residences Çekmeköy ödeme planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


3 blok olarak yükselen Daphne Garden Residences Konutlarında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede yer alan dairelerin alanları ise 111 metrekare ile 139 metrekare arasında değişiyor. Daphne Garden Residences Evlerinde blokların biri 6 katlı diğer ikisi ise 15 katlı olarak konumlandırılıyor.


Merkezi ısıtma, peyzaj alanı, kapalı otopark ve sosyal alanlar gibi imkanların yer aldığı Daphne Garden Evlerinin inşaatına 2 ay önce başlandı. Daphne Garden Residences ödeme planı bilgisinden önce projede ki dairelerin fiyatlarından bahsedelim. Birlik Grup Daphne Garden Residences fiyat listesi şöyle:


Daphne Garden fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 245 bin TL ile 280 bin TL arasında,

3 oda 1 salon daireler ise 294 bin TL ile 350 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Daphne Garden Residences ödeme planı bilgisi şöyle:


Daphne Garden Residences ödeme planı kapsamında daire tutarının yüzde 25 peşinat olarak verildikten sonra kalan kısım ister banka kredisi ile ister ise firma bünyesinde 18 aya kadar vade farksız taksitlendirilebiliyor. Birlik Grup Daphne Garden Residences ulaşım bilgileri şöyle


Çekmeköy Daphne Garden Residences nerede?

Daphne Garden Residences satış ofisi telefon:0216 484 84 60

Daphne Garden Residences ulaşım adresi:Aydınlar Mah. Sultangazi Cad. No:67 Çekmeköy - İstanbul


Birlik Grup Daphne Garden Residences iletişim:

Telefon:0216 484 84 60

Web:www.daphnegardenresidences.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön