30 / 04 / 2024

Daphne Garden Residences Projesi!

Daphne Garden Residences Projesi!

Firma: Birlik Grup

Proje: Daphne Garden Residences

Daphne Garden Residences Projesi kapsamında yer alan konutlardan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 294 bin TL'den başlıyor ve de 350 bin TL'ye kadar yükseliyor...



Daphne Garden Residences projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'de hayata geçiriliyor.  Daphne Garden Residences  Projesi kapsamında 108 daire bulunuyor. 


Birlik Grup tarafından hayata geçirilen Daphne Garden Residences Projesi kapsamında satışlar devam ediyor. Daphne Garden Residences Projesi kapsamında 3 blok bulunuyor. 


Daphne Garden Residences Projesi!


Daphne Garden Residences Projesi satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 6 ve de 15 kattan meydana gelen bloklardan oluşan Daphne Garden Residences Projesi kapsamında inşaata 2 ay önce başlandı. 


Daphne Garden Residences Projesi kapsamında konutların alanları 111 metrekareden başlıyor ve 139 metrekareye kadar yükseliyor. Daphne Garden Residences Projesi kapsamında peyzaj alanı, kapalı otopark, merkezi ısıtma ve sosyal tesisler bulunuyor. 


Daphne Garden Residences Projesi fiyat listesi!

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 245 bin TL ile 280 bin TL arasında,

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 294 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiyor.


Daphne Garden Residences Projesi!


Daphne Garden Residences Projesi ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Ayrıca 18 ay firma bünyesinde vade farkı uygulanmadan taksitlendirme yapılıyor. 


Daphne Garden Residences Projesi ulaşım: Aydınlar Mah. Sultangazi Cad. No:67 Çekmeköy - İstanbul


Daphne Garden Residences Projesi iletişim:

Telefon:0216 484 84 60

Web:www.daphnegardenresidences.com


projeye sor



Geri Dön