29 / 06 / 2024

Dar gelirliye aylık 20 bin TL taksitle konut müjdesi! Resmen açıklandı!

Dar gelirliye aylık 20 bin TL taksitle konut müjdesi! Resmen açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçireceği Spilkent Toplu Konut Projesi'yle dar gelirli vatandaşları aylık 20 bin TL taksitle konut sahibi yapacak.  İşte Spilkent Toplu Konut Projesi ile ilgili detaylar...




Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Spilkent Toplu Konut Projesi'yle ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı. 

Söz konusu toplantıda konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, halkın mağdur olmaması amacıyla merakla beklenen Spilkent Projesi'nde adımların temkinli şekilde atıldığını dile getirdi.

Aktarılan detaylara göre Manisa Şehzadeler'de 177 hektarlık alan üzerinde hayata geçirilecek olan projeden aylık 20 bin TL taksitle konut sahibi olunabilecek. Söz konusu proje ile ilgili olarak bilgi almak isteyenlerKültür Merkezi giriş katında 26 Haziran Çarşamba günü sabahtan itibaren 28 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar danışma masasına başvurabilecek. 

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda Manisalı vatandaşların merakla beklediği Spilkent Toplu Konut Projesi'nin kura çekimleri ile ilgili detaylara da değinen Başkan Zeyrek, önümüzdeki Temmuz ayı sonu itibarıyla kuraların çekileceğini ve aylık sabit ödemelerle vatandaşların konut sahibi olacağını söyledi.

Dar gelirliye aylık 20 bin TL taksitle konut müjdesi! Resmen açıklandı!

Spilkent Toplu Konut Projesi'nin teslimleri ile ilgili de bilgi veren Başkan Zeyrek, proje kapsamında yer alan konutların teslimlerinin 36 ay içerisinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Peki Spilkent Toplu Konut Projesi'nde yer alan konutların aylık taksitleri ne kadar? İşte Spilkent Toplu Konut Projesi taksit tutarları ile ilgili detaylar...

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Spilkent Toplu Konut Projesi'nde yer alan 1 oda 1 salon konutlar için belirlenen aylık taksit ödemesi 20 bin Türk Lirası. 20 bin TL taksit ilk yıl için geçerli olurken, taksit bedelleri 2. yıl için 30 bin Türk Lirası, 3. yıl için 35 bin Türk Lirası, 4. yıl için 45 bin Türk Lirası ve 5. yıl için de 50 bin Türk Lirası olarak açıklandı.  
 

Herkes ev sahibi olacak! ArsaVev 750 futbol sahasına denk arsa sattı!

CHP'li Fethi Açıkel: Kiralarda yüzde 25 sınırının kaldırılması dengelenme değil dalgalanma yaratacak!

Elinde 500 bin TL'si olana bankalar 32 günde tam bu kadar veriyor! İşte en yüksek mevduat faiz oranları...


Geri Dön