AVM

Darıca Park AVM açıldı!

Darıca’nın ilk alışveriş merkezi Darıca Park AVM görkemli bir törenle hizmete girdi. AVM’nin açılışına protokol ve vatandaşlar akın etti.

SMA Metrostar Grup tarafından Darıca’ya kazandırılan ilçenin ilk ve tek alışveriş merkezi Darıca Park AVM resmen açıldı. Açılış törenine; İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze ve Darıca ilçe emniyet müdürleri, AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AKP milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, SMA Metrostar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs, AVM’nin kiralamasını yapan Atar Firması’nın müdürü Ali İhsan Atar, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.


Açılışta ilk olarak Atar Firması’nın müdürü Ali İhsan Atar bir konuşma yaparak şunları söyledi; “Darıca’ya böyle bir AVM kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir sene önce buraya başlarken bir hayal kurmuştuk. Yaklaşık 6 bin metrekarelik bir alanda Türkiye’nin ünlü markalarını buraya getirdik. Bu yatırımların gerçekleşmesinde emeği olan Abdullah Bey’e çok teşekkür ediyorum. Darıca insanının böyle bir AVM’ye kavuşması ve bu markaların buraya gelmesi için çok büyük emek harcadı. Türkiye’nin önde gelen markalarını çok uygun fiyatlarla sizleri sunuyoruz. Bu AVM’de 500 kişi çalışıyor. 500 kişi bu sayede evlerine ekmek götürecek. Bu yere sahip çıkın.”

 

DARICA GELİŞİYOR

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise yaptığı kısa selamlama konuşmasında, “Bölgemiz her geçen gün gelişiyor. Artık bölge halkımız alışveriş için İstanbul gibi başka yerlere gitmesine gerek yok. Bu AVM Darıca’ya bir canlılık getirecek. Tesisi biraz önce gezdik, benim çok hoşuma gitti. Önemli olan tesisin çok büyük olması değil kullanışlı olması. Mekan sahiplerine hayırlı olmasını ve bol kazançlı işler diliyorum” dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise şöyle konuştu; “Darıca gelişmeye devam ediyor. İnsanlar artık Darıca’yı bir yaşam merkezi olarak görüyor. Darıca’da yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına birçok çalışma yapıyoruz. Bu AVM’nin Darıca’ya hayırlı olmasını diliyorum.”


HANGİ FİRMALAR VAR?

Yatırım maliyeti yaklaşık 10 milyon dolar olan AVM,  bin metrekare alan üzerine kuruldu. 3 bin metrekare otopark alanı bulunan işletmede; Burger Kıng, Watsons, Tedi, Atasun Optik, Englısh Home, DS Damat, Collezione, Flo, Penti, Bebeto, Hacıoğlu, Bereket Döner, Simit Sarayı, Kahve Diyarı, Sultanahmet Köftecisi, Masal Bebe, Tshırt Hane, Kiwi, Mi’em, Bun Desıgn, Wodafone, Mersin Tantuni, Çiğköftem, Altın Patates, Asoti, Çörek Otu, Chocenfes, Demlik, Dal Lunapark olmak üzere toplam 38 mağaza ve iş yeri bulunuyor.



Bizim Kocaeli