Kent Haberleri

Darıca Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Kente yeni spor tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun temelini attı.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da inşa edilecek dev spor salonu için temel atma töreni düzenledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Darıca İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde toplam 10 bin 215 metrekare kullanım alanına sahip olacak spor salonunun temel atma töreninde açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu” İnşa edeceğimiz bu eserler, yaptığımız bu yatırımlar geleceğe yönelik ümitlerimizi daha da artırıyor. Bu nedenle beden sağlığı için yapılan bu yatırımlar; aynı zamanda geleceğin modern ve model Kocaeli’sinin ve büyük Türkiye’sinin de temeli olacaklardır.” diye konuştu.

Gerçekleştirilen temel atma törenine  Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter İlhan Bayram, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, KASKF Başkanı Murat Aydın ve STK temsilcileri katılım gösterdi. Başkan Karaosmanoğlu yüklenici firmadan, spor salonunun 15 Temmuz 2019’a kadar tamamlanacağına dair söz aldı.

BİN 800 KİŞİLİK TRİBÜN

Zemin katta ayrıca VIP odası, sporcu girişi, plates-aerobik salonu, fitness salonu ve çok amaçlı salon bulunacak. Bu katta ofis, antrenör odaları, hakem odaları, müdür odası, ilk yardım odası, basın toplantı odası, haberleşme odası, güvenlik odası, mutfak, kantin, 6 adet soyunma- duş-wc alanları, engelli soyunma- duş-wc alanları ve depo yer alacak. Yapıda bin 800 kişilik seyirci tribünü de inşa edilecek.