İş Fırsatları

Darphane 85 işçi alımını duyurdu! Kamu personeli olmak isteyenlerin beklediği fırsat! İşte detaylar!

Darphane 85 işçi alımı yapacağını açıkladı. Kamu personeli olmak isteyenlerin beklediği gün geldi. İşte detaylar!İşte detaylar…

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne 13 meslek için 85 kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar…

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü personel alımı yapacağını açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi işçi alımı gerçekleşecek.

AA'nın bildirdiğine göre; İşçi kadrolarına yerleştirilen adaylar 2 ay deneme süresi olacak şekilde yasal asgari ücret ile göreve başlayacak. Açılan iş sayısının 4 katı kadar asil ve asıl sayı kadar da yedek aday arasında sözlü sınava tabi tutulacak.

DARPHANE ALIMI HANGİ MESLEK GRUPLARINDA OLACAK?

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü personel alımı, aşçı, kimya laboratuvarı görevlisi, matbaa işçisi, baskıcı, plastik işçisi, makine bakım onarım teknisyeni/makine bakım onarımcısı, üniversal torna tezgahı operatörü, hadde işçisi, metal pres makinesi operatörü, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme teknisyeni, aşçı yardımcısı, bulaşıkçı, temizlik görevlisi, koruma ve güvenlik hizmetleri- silahlı güvenlik görevlisi meslekleri için başvurular İŞKUR internet sitesi üzerinden çevrim içi olarak 16 ila 20 Ocak tarihleri arasında yapılacak.

Alıma dair diğer her türlü duyuru kurumun internet adresinden resmen ilan edilecek. Noter tarafından 23 Şubat tarihinde çekilecek kura ile seçilen asil listedeki adaylar, tarihi ve saati geldiği zaman ilan edilecek sözlü sınava da girmeleri istenecek.

İlgilenenler için diğer personel alım haberleri şöyledir;

BOTAŞ 261 PERSONEL ALIMINDA BULUNACAK!

BOTAŞ, muhtelif birimlerinde 261 personel istihdam edeceğini iş arayanlar için ilan etti. BOTAŞ personel alım duyurusunu ilan.gov.tr'den üzerinden yaptı. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacaktır. İlgilenenler için BOTAŞ 261 personel alımı yapacağını duyurdu. Bu ilan, 16.01.2023 ile 20.01.2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumunun internet adresinde yayımlanacaktır. Alımlar mühendislikten adalete kadar farklı kategorilerde yapılacak. Gerekli bilgilere ilan.gov.tr internet adresinden öğrenebilirsiniz.

Yeni evim kampanyası hangi evler? Yeni evim kampanyası nedir? Orta gelirliye konut kredisi kimlere verilir?

Bakan Nebati 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı! Rakam şaşkınlık uyandırdı!