Yeni Şirketler

Darüşşafaka Cemiyeti gayrimenkul satacak!

Darüşşafaka Cemiyeti, İstanbul Kadıköy, Bakırköy, Muğla Bodrum, İzmir Çeşme, Urla ve Foça'da, yazlık dubleks konut ve işyeri satacak

Darüşşafaka Cemiyeti İstanbul'da 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkan gayrimenkullerden ilki Kadıköy Caferağa Mahallesi Albay Faik Sözdener Caddesi Benson İş Merkezi'nde bulunan büro. İkinci gayrimenkul ise Bakırköy Kartaltepe Mahallesi İncirli Caddesi Ferah Apartmanında bulunan işyeri. Söz konusu işyerlerinin satışları 13 Nisan 2010 saat 14.00 ile 15.00 arasında Sarıyer Maslak Darüşşafaka Caddesi, No.14'de açık pazarlık ile yapılacak.

Satışa katılacakların teminat olarak Darüşşafaka Cemiyeti adına düzenlenmiş Kadıköy için 50 bin TL, Bakırköy için 20 bin TL değerinde teminat mektubu veya bloke çek getirmeleri gerekiyor.

Cemiyet Yazlık da satıyor
Darüşşafaka Cemiyeti Muğla Bodrum, İzmir Çeşme, Urla, Foça'da yazlık dubleks konut satacak. Kurum tarafından yapılan açıklamada Bodrum, Çeşme, Urla ve Foça'da olan satışlar izmir Alsancak Mövenpick Otel'de 15 Nisan 2010 tarihinde saat 10.00'da açık pazarlık ile yapılacak.
Banu Ezber

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Darüşşafaka'da yazlık satışları 15 Nisan'da
Darüşşafaka, Türkiye'nin yazlık bölgelerinde de konut satışına çıktı.Darüşşafaka'nın Muğla, Bodrum, İzmir, Çeşme, Urla ve Foça'da satacağı konutlar ise dubleks.  Satış, 15 Nisan 2010'da İzmir'de yer alan Alsancak Mövenpick Otel'de gerçekleştirilecek.
Tebernüş Kireçci