30 / 04 / 2024

DASK'ın fay hattı TIR'ı, ikinci kez dünya finallerine kaldı!

DASK'ın fay hattı TIR'ı, ikinci kez dünya finallerine kaldı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK) geliştirdiği 'Fay Hatları TIRı projesi, Sabre Awardsun Finansal Hizmetler kategorisinde finale kaldı. DASKın elde ettiği derece, 18 Mayısta Çek Cumhuriyeti Pragda yapılacak törende açıklanacak



Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK) geliştirdiği 'Fay Hatları TIRı projesi, Sabre Awardsun Finansal Hizmetler kategorisinde finale kaldı. Katılımcıların sayısı, sektörel ve coğrafi çeşitliliği açısından halkla ilişkiler sektörünün en büyük yarışması olarak değerlendirilen Sabrede DASKın elde ettiği derece, 18 Mayısta Çek Cumhuriyeti Pragda yapılacak törende açıklanacak.

DASK Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Yazıcı, Fay Hatları TIRı projesiyle daha öncede PR Newsun Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödüllerinin Kamu Projeleri kategorisinde ödüle layık görüldüklerini hatırlatarak, Bu projeye deprem bilincinin gelişmesine katkıda bulunmak ve zorunlu deprem sigortasının önemini anlatmak için başladık. Bu çabamızın uluslararası platformda da takdir kazanması bizi çok memnun ediyor. Bugüne kadar Kuzey ve Batı Anadolu fay hatları üzerindeki toplam 30 il ve 16 ilçeyi dolaşarak 110 bin kişiye ulaşan deprem simülasyon TIRımız bu sene yolculuğuna Doğu Anadolu fay hatları üzerinde devam edecek dedi.

 


Geri Dön