02 / 05 / 2024

Data Organizasyon Emlak Ve Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Data Organizasyon Emlak Ve Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Davut Tekdemir ve Tayfun Kahraman ortaklığında kuruldu.




Data Organizasyon Emlak Ve Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Davut Tekdemir ve Tayfun Kahraman ortaklığında kuruldu.

Data Organizasyon Emlak Ve Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1--Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri (site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi) 2-İlgili sözleşmelerde belirtilerek gerek tanıtım bedeli gerekse komisyon tespiti şeklinde sözleşmeler ile gelir sağlamak. Konusu ile ilgili danışmanlık ve destek vermek. 3-Her türlü animasyon hizmeti vermek, organizasyonlar yapmak. Her nevi sağlık kuruluşu, mağaza, restoran veya ören yeri tesisleri gibi işletmelerin tanıtımını sağlayarak, komisyon anlaşmaları yapmak. Yerli ve yabancı halka arzını sağlamak veya üçüncü şahıslarca tanıtımı ve pazarlamasını sağlamak. 4-Her türlü nalburiye işleri yapmak. 5-Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 6-Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe bar, gazino, diskotek işletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 7-Her türlü yerli ve yabancı hazır giyim, konfeksiyon ürünleri ve aksesuarları toptan ve perakende alım satımını,imalatını, ithalat ve ihracatını yapmak. 8--İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 9-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 10-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 11-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 12-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 13-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 14-Kamu kurum ve kuruluşları, ev, iş hanı, iş merkezi, toplu konut, özel binalar, hastaneler, sosyal tesisler,okullar, turistik tesisler, otel ve motellerin iç ve dış bina bahçe, kazan daireleri temizlikleri ile her türlü şahıs ve hükmi şahıs işletmelerinin temizlik iş ve işlemlerinin yapılması veya yaptırılması. 15-Şirket yukarıda sayılan faaliyet konuları dahilinde veya haricinde tüm konularda yurt içinde ve yurt dışında, mümessillik, distribitörlük, komisyonculuk, pazarlamacılık, acentelik, yapabilir veya yaptırabilir. 16-Şirketin iştigal konusu ile ilgili olarak veya bilcümle nedenlerle yurtiçi veya yurtdışında kamu ve özel kesim tarafından açılan ihalelere katılabilir, teklif verebilir, ihale alabilir, alınmış ihalelere katılabilir, ihaleden çekilebilir, ihaleleri üçüncü şahıslara devredebilir
 


Geri Dön