30 / 04 / 2024

Davut Doğan Türkiye Mobilya Ürünleri Başkanlığına seçildi!

Davut Doğan Türkiye Mobilya Ürünleri Başkanlığına seçildi!

TOBB (Türkiye Mobilya Ürünleri Meclisi) Ankara genel merkezinde yapılan yeni dönem meclis başkanı seçiminde Davut Doğan ikinci kez başkan oldu  



TOBB (Türkiye Mobilya Ürünleri Meclisi)  Ankara  genel merkezinde yapılan yeni dönem meclis başkanı seçiminde Davut Doğan ikinci kez başkan oldu. 


Davut Doğan; Mobilya sektörü 65 bin firmanın yer aldığı emek yoğun bir sektör olması özelliğiyle Türkiye ekonomisine ciddi katkı sağlamaktadır. Dış ticaret açığı vermeyen ve dolaylı olarak 500 bin kişiye istihdam sağlayan sektördür. Sektörümüzde KDV indiriminin tekstildeki gibi %8 olması yönünde taleplerimizi sürdüreceğiz. Lojistik ve navlun sorunlarımızın giderilmesi için hükümet ve bakanlıklar nezninde de çalışmalar yapacağız. Ayrıca, dünyanın en büyük fuarlarından birini yapar hale gelen sektörümüzün daha büyük fuar alanlarına ihtiyacı vardır. Bu sorunlarımız giderilir ve destek verilirse Türkiye Mobilya Sektörü dünya markası olacaktır. Önümüzdeki dönemde sorunlarımızın çözüme kavuşturulması için gerekli çabalarımızı sürdürmek yolunda tüm olanaklarımızı seferber edeceğiz. dedi.

 


Geri Dön