30 / 04 / 2024

DD Mortgage ile yüzde 8 peşinatla ev almak mümkün

DD Mortgage ile yüzde 8 peşinatla ev almak mümkün

DD Mortgage Genel Müdürü Murat Aysan, satın alınacak ev bedelinin yüzde 92 'si kadar konut kredisi kullandırtmaya başladıklarını açıkladı



Aysan, 30 Mayıs'a kadar devam eden kampanya kapsamında,  kişilerin sadece yüzde 8 peşinatla ev almalarının mümkün hale geldiğini belirterek, "Kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olmanın formülünü bulduk" dedi. Aysan, şunları söyledi:
"Bu kampanyamız sayesinde evin ekspertiz değerinin yüzde 92'sine kadar kredi kullandırıyoruz. Her yılın sonunda yüzde 0 ile yüzde 10 arasında değişen oranlarda ara ödeme alıyoruz. Bu sayede kredi kullanan kişi, yapacağı ara ödemelerle taksit tutarını ve toplam geri ödeme tutarını düşürüyor."
Murat Aysan, yılda bir ara ödemeli konut kredisi konusunda şu bilgileri verdi:
"Konut kredisi kullanıcıları yüzde 10 ara ödeme istediklerinde 60 ay, yüzde 5 ara ödeme istediklerinde 120 ay vade yapıyoruz. Ayrıca bizim, "sık öde az öde'  adını verdiğimiz 14 günde bir taksit ödemeli konut kredimiz var. 14 günde bir ödemeli konut kredisinde ise yüzde 6 ara ödeme yapanlara 60 ay, yüzde 3 ara ödeme yapmak isteyenlere 120 ay vade yapabiliyoruz."
Milliyet

DD Morgage'tan yüzde 8 peşinatlı kampanya


Geri Dön