20 / 05 / 2024

Dedeman Diyarbakır yapılanma sürecine girdi

Dedeman Diyarbakır yapılanma sürecine girdi

Dedeman Oteli Bölge Müdürü Tayfun Döşkaya, otellerinin müşterilerine yeni yüzüyle hizmet vereceğini söyledi



Tayfun Döşkaya, otelde düzenlediği basın toplantısında, yeni yapılanmayla ilgili çalışma yaptıklarını belirterek, iç dizayndan genel görünüme kadar oteller zincirinde yeni yapılanmaya gittiklerini kaydetti.

Anadolu'da medeniyetlerin beşiğinde kurulan, Türkiye'nin en eski şehirlerinden Diyarbakır'da 1998 yılından beri geleneksel Dedeman misafirperverliğiyle hizmet veren Dedeman Diyarbakır'ın yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlayacağını bildiren Döşkaya, otelin yenileme çalışmalarının 1 ay gibi kısa sürede tamamlandığını ifade etti.
Otelin yenilendiğini, 2'si süit 96'sı da standart oda olmak üzere misafirlerin beklentilerine cevap verebilecek teknoloji ve minimalist tarzda dekore edildiğini kaydeden Döşkaya, şunları söyledi:

"Dedeman olarak 1998 yılından bu yana buradayız. Dedeman olarak iç dizaynımızdan dış dizayna, genel mekanlara kadar yeni bir çalışma içerisine girdik. Dedeman otel bir markadır. Bu markayı daha da ileri seviyelere taşımak için ekonomik krize rağmen yeni yapılanmayla ilgili kararlar aldık. Otellerimiz
genel bir yenilenme sürecine girdi. Bunun yanında bölgedeki aktivitelere katkıda bulunmak gibi bir çabamız var. 2015 itibarıyla otellerimiz yeni bir yüz kazanacaktır. Diyarbakır vitrinimiz özellikle bizim için çok önemli. Güneydoğu'nun Paris'i olan bu kentimizde birçok aktiviteye de ev sahipliği yapmak gibi birtakım çalışmalarımız bulunuyor."

Döşkaya, Dedeman Topluluğunun, turizm faaliyetlerine 1966 yılında açılan Dedeman  Ankara  ile başladığını, yatırımlarına Dedeman İstanbul, Antalya, Cappadocia, Palandöken, Rize, Olive Tree, Park Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Silk Road Tashkent, Palandöken Ski Lodge, Konya, Şanlıurfa, Antakya, Şile, Sofia, Plovdiv, Damascus, Aleppo, Palmyra ve Gaziantep otelleriyle devam ettiğini ifade etti.

Halen yurt içi ve dışında 22 otelle hizmet verdiklerini belirten Döşkaya,

"Dedeman Hotels&Resorts International, sektörde en köklü geçmişe sahip otel markalarından biri ve Türkiye'nin en yaygın oteller zinciri. 4 bin 500'ün üzerinde oda ve 9 bin yatak kapasitesi, alanında uzman çalışanları ve geniş deneyimiyle misafirlerine en iyi kalitede hizmet sunan Dedeman, 50'nci yılında 50 otele ulaşmayı hedefliyor" dedi.
AA


Geri Dön