24 / 07 / 2024

Dedeman Village Ankara'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Dedeman Village Ankara'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Dedeman Village projesinde fiyatlar 3 milyon 990 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunulan projede ayrıca yüzde 40 peşinat ödendiğinde de 12 ay 0 faiz imkanından yararlanılabiliyor. 




Ankara’nın en büyük villa projesi şeklinde lanse edilen Dedeman Village projesinde CM Grup, DAFF Grup ve Meydan Yapı ortaklığıyla yükseliyor.

Satış sürecinin devam ettiği Dedeman  Village projesinde 2+1 tek katlı, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks villalar yer alıyor. Toplam 172 adet villaya yer verilen projede Mayıs ayına özel yeni bir kampanyada başladı. 

Peki Dedeman Village projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Dedeman  Village projesi için kaç ay vade yapılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dedeman Village Ankara da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Dedeman Village projesinde fiyatlar 3 milyon 990 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Söz konusu projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunulurken, ayrıca yüzde 40 peşinat ödendiğinde de 12 ay 0 faiz imkanından yararlanılabiliyor. 

Ev sahibi olduğunuzda, otelde yer alan 1+1 odalarda ömür boyu (6 gün) ücretsiz konaklama imkanı sunulan Dedeman  Village projesinde aynı zamanda oteldeki restoran, snackbar, kese, spa, masaj, temizlik gibi ücretli hizmetler için de  yüzde 50 indirim imkanı sunuluyor.

İnşaat çalışmalarının devam ettiği  Ankara  Dedeman Village projesinin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Web: https://dedemanvillage.com/
Telefon: 444 91 47

 

Toprak yatırımından servet yapmanın püf noktaları. Uzmanı açıkladı

Türklerin yurt dışı gayrimenkul alımları yüzde 62 arttı! 597 milyon dolarlık alım yapıldı!

Dev Banka'dan yeni dolar yorumu! Yıl sonunda dolar/TL kurunun geleceği seviye resmen açıklandı! Hazır olun!


Geri Dön