27 / 06 / 2024

Dedikleri tek tek çıkan İslam Memiş gram altının 3 bin 500 TL olacağı tarihi resmen açıkladı! Hemen bakın!

Dedikleri tek tek çıkan İslam Memiş gram altının 3 bin 500 TL olacağı tarihi resmen açıkladı! Hemen bakın!

Finans Analisti İslam Memiş, gram altının 3 bin 500 TL olacağı tarihi açıkladı. Peki gram altın ne zaman 3 bin 500 TL olacak? İşte bir gram bile altını olanların merak ettiği o sorunun yanıtı...



Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yine altın yatırımcılarına yönelik önemli açıklamalar yaptı.

Halktv'de yer alan habere göre Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Temmuz'da gram altının 3 bin ila 3 bin 500 Türk Lirası seviyelerine ulaşmasını beklediğini belirtti ve yatırımcıları bu döneme dikkat etmeleri konusunda da uyarılar yaptı.

İşte Finans Analisti İslam Memiş’in altın yatırımcılarına yönelik o açıklamaları:


ABD VERİSİNİN ETKİSİ

Geçtiğimiz hafta açıklanan ve pek çok kişi tarafından da merakla beklene ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra altın fiyatlarında yaşanan ani düşüş, yatırımcıları da tedirgin etti. Fakat Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, söz konusu bu düşüşü alım fırsatı şeklinde değerlendiriyor. Altın fiyatlarının 2 bin 417 TL'ye kadar gerilemesiyle alım yapan yatırımcıların şanslı olduklarını dile getiren İslam Memiş, bayrama kadar alım işlerini tamamlamanın önemine de değindi.

Dedikleri tek tek çıkan İslam Memiş gram altının 3 bin 500 TL olacağı tarihi resmen açıkladı! Hemen bakın!

GRAM ALTIN TEMMUZ AYINDA NE KADAR OLACAK?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, Temmuz'da altın fiyatlarında yeni rekorların görüleceğini ve gram altının 3 bin TL ila 3 bin 500 TL seviyelerine ulaşacağını öngörüyor. Yıllık bazda öngörülerinde herhangi bir değişiklik olmadığını kaydeden İslam Memiş, yatırımcılara günlük yorumlar yaptığını ve piyasayı yakından takip etmelerini tavsiye etti.

RİSK UYARISI

İslam Memiş açıklamasında bayrama kadar alım yapmayan yatırımcıların 9 gün boyunca açık pozisyon taşımasının oldukça riskli olduğunu dile getirerek, bu dönemde yatırımcıların dikkatli olmaları ve alım fırsatlarını kaçırmamaları gerektiğini belirtti..

Söz konusu bu değerlendirmeler, altın yatırımcıları için önemli ipuçları sunuyor. Yatırımcıların yakından takip ettiği Altın fiyatlarının Temmuz'da yükselmesi beklenirken, yatırımcıların bu dönemi iyi değerlendirmeleri ve piyasayı yakından takip etmeleri de büyük önem taşıyor.

 

160 metrekarelik 4+1 evde 6 bin TL'ye oturan kiracıya ev sahibinden tepki: Mahalledeki diğer kiralar 5-6 katı

Ataköylülerden yeşil alanların ranta açılmasına karşı imza kampanyası!

Kapalıçarşı altın fiyatları! Gram, çeyrek, Ata lira, Cumhuriyet altını kaç TL? 10 Haziran 2024 altın fiyatları


Geri Dön