Teknoloji

Değer verdikleriniz kaybolmasın diye Vodafone’dan ayda 44 liraya V-İzci!

Vodafone V-İzci sayesinde kaybolmasını istemediğiniz ne varsa yerini bulmak mümkün. Nasıl mı? Gelin ayda 44 liraya sahip olabileceğiniz Trackimo V-izci’ye yakından bakalım…Vodafone da TrackiSafe firması tarafından üretilen ve içine gömülü Sim kartı ile çalışan V-izci cihazını satışa sundu

Her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte yeni inovatif fikirler ve cihazlar ortaya çıkıyor. Vodafone da TrackiSafe firması tarafından üretilen ve içine gömülü Sim kartı ile çalışan V-izci cihazını satışa sundu.

Çanta, eşya, cüzdan, hatta evcil hayvan veya çocuklar için kullanılabilen izci takip cihazı sayesinde kaybolmanın önüne geçiliyor.  Apple ürünü olan AirTag’e rakip olan izci, bluetooth teknolojisi kullanan diğer cihazlardan farklı olarak sim kart sayesinde uygulama üzerinden gerçek zamanlı takip sağlama şansı sunuyor. Ayrıca şarj olabildiği için de pil kullanmaya gerek kalmıyor.

Vodafone V-Yaşam tarifesi aktivasyonu yaparak kullanılan uygulama üzerinden rahatlıkla sonuca ulaşılabiliyor. Harita üzerinden takip yaparak, güvenli alan belirlenebiliyor ve cihaz bu alanın dışına çıktığında da uyarı veriyor. 

İSTER ANAHTARA İSTER ÇANTAYA TAKIN

Anahtarlık olarak bile rahatlıkla kullanılabilen ürün, sadece 20 gr ağırlığa sahip. Hareket uyarısı bulunan cihaz, kutu içindeki farklı aksesuarlar sayesinde evcil hayvana, bavula, el çantasına, çocuğun çantasına, scootera kolayca takılıyor.

V-izci sayesinde kaybedilen, unutulan ya da çalınan her ne ise, nerde olduğunu takip ederek güvenle bulmak çok kolay. Vodafone faturasına ek olarak ödenebilen fiyatı ise, ayda 44 liraya, 12 ay ödeme koşuluyla toplamda 528 liraya denk geliyor.

Trackimo V-izci

Hafıza: Standart

Aylık ödeme (Faturaya ek): 44 TL x12 ay

Toplam Tutar: 528 TL

*Fiyatlar, 30 Mart 2022 tarihinde Vodafone resmi web sitesinden alınmıştır.

Daha detaylı bilgi için Vodafone web sitesini ziyaret edebilirsiniz...

Editörün notu: Bu haberin 30 Mart 2022 23.23'de yazıldığı an itibariyle;

Dolar kuru: 14,65 TL,

Euro: 16,35 TL,

Altının gramı: 910,78 TL değerindedir.

Tuba PARLAK İMERT / Emlakkulisi.com

Şeytan aldı götürdü, AirTag getirdi! Apple ürünü AirTag ile kaybolan eşya kalmayacak! İşte Mart 2022 fiyat listesi…

Saçları koruyan teknoloji! İşte Dyson saç bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Segway ile en uzun mesafe elektrikli scooter deneyimi! İşte Segway ürünlerinin Mart 2022 fiyat listesi…

Bütçe dostu akıllı saat arayanlar dikkat! İşte Amazfit akıllı saat modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…