29 / 04 / 2024

Dekar Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dekar Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülsün Karaköse tarafından kuruldu.



Dekar Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülsün Karaköse tarafından kuruldu.

Dekar Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa baglı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat,elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. c. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek, d. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. e. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. f. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. g. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, imalat, ihracatını ve ithalatını yapmak.


Geri Dön