Yeni Projeler

Dekar Uskumruköy geliyor! Yeni proje!

Dekar Yapı, Dekar Uskumruköy projesi için düğmeye bastı. Satışların başladığı Dekar Uskumruköy, 450 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek...  

Dekar Yapı, 450 milyon TL yatırımla hayata geçireceği Dekar Uskumruköy için düğmeye bastı. 

Dekar Uskumruköy, İstanbul Sarıyer'de Uskumruköy'de hayata geçiriliyor. Projede, toprağın mis gibi kokusunu ve çiçeklerin rüzgarla dansını bir araya getiren bahçeli evler bulunuyor. 

Peki Dekar Uskumruköy projesinde kaç konut bulunuyor? Dekar Uskumruköy'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Dekar Uskumruköy projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Dekar Uskumruköy projesi, İstanbul'da şehirden uzaklaşmadan, bahçeli bir evde yaşama imkanı sunuyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. 25 bin 800 metrekarelik arazide 27 blok halinde inşa edilen Dekar Uskumruköy, 450 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. 

Toplam 63 bahçeli evin yer aldığı Dekar Uskumruköy projesinde 2 adet kapalı otopark yer alıyor. Projede, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, oyun parkı, Havuz Cafe, basketbol sahası ve yürüyüş yolları gibi zengin sosyal alanlar bulunuyor.

Projede A ve B Blok bulunuyor. A Blok yanyana 2 adet 4+1 bahçeli konuttan, B Blok ise yanyana 3 adet bahçeli dubleks konuttan meydana geliyor.

Dekar Uskumruköy fiyat

Dekar Uskumruköy projesinde yer alan 3+1 konutların fiyatları 14 ile 15 milyon TL arasında, 4+1'lerin fiyatları ise 17 ile 18 milyon TL arasında değişiyor. Projede yer alan 2+1 konutların satışları tamamlandı. 

Projede yer alan konutların teslimleri Ağustos 2023 tarihinde yapılması planlanıyor. 

Web: https://www.dekaruskumrukoy.com/

Tel: 0 (542) 210 41 11

Dekar Yapı düğmeye bastı! 2.9 Milyarlık 4 yeni proje geliyor!

Dünya Şehir Maltepe geliyor! Yeni proje!