Konut

Dekon Silva Konutları'nda 1+1'ler 147 bin TL!

Dekon Silva, 3. Köprünün etki alanında, yeşilin ve oksijenin hissedildiği konforlu bir proje. Projeden daire almak isteyenlere ödeme kolaylığı sağlanıyor, %1 peşinat ile banka kredisi kullanımı bulunuyor...

Dekon Silva, 3. Köprünün etki alanında, yeşilin ve oksijenin hissedildiği konforlu bir proje. Projeden daire almak isteyenlere ödeme kolaylığı sağlanıyor,  %1 peşinat ile banka kredisi kullanımı ve “0” faiz 30 ay vade seçenekleri bunlar arasında.


Dekon İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Nesrin Göken “Müşterilerimizin beklentilerine yönelik geliştirdiğimiz ödeme planları, ev almayı düşünmeyenlerin bile ev sahibi olmak isteyeceği içerikte. İstanbul’ un yeni cazibe merkezi Çekmeköy / Alemdağ da yer alan projemiz yatırım avantajları olan ve nitelikleri bakımından yaşam kalitesinin yüksek olacağı bir proje” dedi.


Projeye özel banka kredisi ile alım yapılabilirken aynı zamanda Dekon İnşaat’ ın vadeli ödeme seçenekleri de bulunuyor. %40 peşinat, 30 ay “0” faiz ile taksit seçeneği sunuluyor. Bu uygulama 15 Eylül e kadar sürecek.

Banka kredili ödemelerde % 1 peşinat ile kredi kullanımına başlanabiliyor, peşinatın 

% 24’ ü ise teslimde ödenebiliyor.


www.dekonsilva.com


Tel: 0216 540 97 00