26 / 05 / 2024

Dekorlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dekorlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Cemal Küpeli,Emin Çoğan, Emre Küpeli ve Mehmet Çoban imzasıyla kuruldu.



Dekorlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Cemal Küpeli,Emin Çoğan, Emre Küpeli ve Mehmet Çoban imzasıyla kuruldu.


Dekorlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A.-Şirket yurt içinde ve yurt dışında hertürlü resmi ve özel hernevi inşaat taahhüdünde bulunmak toplu konut inşaatları yol,kanalizasyon kanal sondaj iskele liman havaalanı baraj endüstri ve sanayi tesisleri enerji doğalgaz nakli hatları köprü inşaatları yapmak bu konularda proje tanzimi plan statik ve kesin hesap ve müşavirlik, mühendislik şehircilik hizmetleri yapmak ve yaptırmak.Bu konularda resmi ve özel kurumların açacağı ihalelere katılmak. B-Kat karşılığı arsa almak, parsellemek süreti ile inşaatlar yapmak ve yaptırmak hertürlü menkül ve gayrimenkül emlak komisyonculuğu ve bu konuda temsilcilik almak vermek. C-Hertürlü yapı malzemeleri sıhhi tesisatlar seramik fayans granitten imal edilmiş her nevi malzemenin alım satımı ithalat ihracatı imalatı yapmak bu konularda bayilik mümessillik temsilcilik almak vermek. D-Yurt içinde ve yurt dışında imal olunan hertürlü inşaat ve inşaat malzemelerin tuğla kiremit asmolen kum demir çimento mermer kereste gibi inşaat malzemelerinin alımı satımı imalatı ithalatı ve ihracatını yapmak. E-Şirket konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında çeşitli kurum kuruluş ve şahıslardan mümessillik almak temsilcilik yapmak etüt ve projeler yapmak diğer sınayi mülkiyet haklarını iktisap etmek devir ve ferak etmek ve lisans amaçlarına ulaşmak. F-Şirket konusu ile ilgili olarak amaçlarına ulaşabilmek için lüzumlu makine taşıtlar ve tesisler ile gayrimenkülleri iktisap etmek kiraya vermek kiralamak gayrimenkül mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek devir ve ferak etmek. Şirket yukarıdaki belirtilen amaç ve konularını gerçekleştirebilmek için. 1-Şirketin işleri için iç ve dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek emval ve kefalat kredileri, emtia akreditif yatırım kredileri, açık krediller, esham ve tahvilat üzerine avans kredileri, senet üzerine avans kredileri ve benzeri krediler temin etmek. 2-Şirketin faaliyet konusuna giren sınai ve ticari yatırımlarda bulunmak. 3-Şirketin amacına ulaşabilmesi için her türlü mali, ticari ve sınai idari tasarruf ve faaliyetlerde bulunabilir.


Dekorlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Yalı Mah.Topselvi Cad.22 Kartal 


Geri Dön