29 / 04 / 2024

Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!


Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. Selam Delen tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.



Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. Selam Delen tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu. 


Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. iş konusu; 1.Her Nevi Yıkım Tadilat Taahhüt  Onarım Restorasyon Dekorasyon Isı Yalıtımı Ve İzalasyonu İşlerini Yapmak, Gerçekleştireceği İnşaat Restorasyon Ve Dekorasyon İşlerinde Kullanılacak Kum, Çakıl, Mıcır, Çimento Demir Ve Benzeri Her Türlü Ham Mamul Madde Kalıp İskele Portati Ve Şantiye Binası İmal Etmek Ve Bunları Kiralamak, Kiraya Vermek Ve Satmak 2.İnşaat İşlerinde Kullanılan Her Türlü Demir, Çelik, Bakır, Çivi, Alüminyum Ve Mamulleri, Tuğla, Ateş Tuğlası, Kiremit, Kireç, Doğrama, Alçı, Çimento, Fırınlanmış Kum, Mermer, Mozaik, Fayans, Seramik, Vitrifiye, Marley, Parke, Armatür, Pvc Boru Ve Birleştirme Parçaları, Temiz Su Ve Birleştirme Parçaları, İzolasyon Malzemeleri, Duvar Kağıdı, Boya, Banyo Ve Mutfak Aksesuarları, Hazır Kapı,Merpen Dış Cephe İzolasyon Malzemeleri Ve Bütün Elektrik Malzemelerinin Alım, Satımı, Yapmak. 3.İnşaat Malzemeleri (Demir, Çelik, Bakır, Çivi, Alüminyum Ve Mamulleri, Tuğla, Ateş Tuğlası, Kiremit, Alçı, Çimento, Fayans,Seramik, Marley Vb.) İmalatı, Alım Satımı, İthalat Ve İhracatını Yapmak. 4.Her Türlü Sanayi  Ve İnşaat Boyaları İç Ve Dış Cephe Koruyucu Boyaları, Sentetik, Selülozik, Akrilik Boyaların Ve Boya Yan Malzemelerinin İmalatı, Alım Satımı, İthalatı Ve İhracatı. 5. Her Türlü Dokuma Mamullerinin, Ham Bez Kumaş Trikotaj Ve Sanayiinde Faaliyetlerde Bulunmak ,İpek, Orlon, Pamuk, Triko, Hazır Giyim Eşyaları İle Çorap Ve Çamaşır, Bay Bayan Ve Çocuk Giyim Eşyaları, Kot Takımlar, Kot Pantolonlar, Kot Gömlekleri, Kot Montlar, Her Türlü Diğer Hazır Giyim Eşyaları Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Üretilmesi İthalatı Ve İhracatı İle Pazarlamasını Yapmak. 6. Her Türlü Kamu, Özel Kurum Ve Kuruluşların, Mahalli İdarelerin  Atık Su,İçme Su Arıtma Tesislerinin Fizibilite Çalışmalarını Yapmak, Atık Suyu Arıtma Ve Katı Atık İşletme Tesislerini Kurmak Ve Kurdurmak Bunlarla İlgili Her Türlü Su Arıtma Makinalarını Yapmak Almak Satmak Ve Pazarlamak 7. Her Türlü Elektrikli Elektronik Ve Mekanik Dayanıklı Ve Dayanıksız Tüketim Malzemeleri, Her Türlü Tıbbi Cihazlar, Medikal Ve Cerrahi Makine Ve Aletlerin İmali, Alımı Satımı, İthali, İhracı Ve Her Türlü Taahhüdü. Her Türlü Bilgisayar, Yazıcı Çizici Ve Yan Üniteleri, Faks, Fotokopi Makineleri, Elektronik Hesap Makineleri, Daktilolar, Yazar Kasalar, Kesintisiz Güç Kaynaklarının İmalatı Alımı, Satımı, Tamir Ve Bakımını, Yapmak.  


Delen Taahhüt İnşaat Yapı Dekorasyon Tekstil Su Arıtma Sis.Elek.Ev Alet.Sn.ve Tic.Ltd.Şti. adres: Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Taşocağı Caddesi 15/6 


Geri Dön